Ilinca, ai grijă! George Simion înnebunește toate femeile cu freza asta nouă

Ultima actualizare:

George Simion și-a tras freză beton! Politicianul pare să se pregătească din timp pentru nunta cu aleasa inimii lui, Ilinca, și și-a schimbat look-ul, cu fix două luni înainte să ajungă în fața altarului, pe 27 august, așa cum Click! v-a relatat, deja, aici.

Bineînțeles, este foarte posibil ca liderul AUR să se pregătească, deja, de cununia civilă, această ceremonie fiind, de obicei, rezervată familiei și apropiaților, despre cununia religioasă și petrecerea aferentă, George Simion declarând că este deschisă oricui dorește să participe.

A postat noua înfățișare pe rețelele de socializare

Ei bine, acesta a fost luni, 27 iunie, la un salon din zona Unirii, iar stilistul Bogdan Glonț a avut grijă să îl facă irezistibil. George Simion a ales o freză modernă, „taper fade”, mai precis, îngust-pierdut, care îi subțiază fața.

Atât de mult i-a plăcut rezultatul, încât George Simion a și postat pe rețelele de socializare o fotografie cu noua sa înfățișare, poza strângând câteva sute de aprecieri.

Citește și: George Simion se însoară! Liderul AUR vrea o nuntă fără dar

Este o frizură adoptată și în trecut de George Simion, în momente speciale, de obicei, cum ar fi campania electorală sau diverse momente din activitatea parlamentară.

Cu siguranță, cel mai important eveniment din perioada următoare a vieții lui va fi nunta cu frumoasa Ilinca Munteanu.

Viitoarea soție, absolventă de Drept

Logodnica lui George Simion este absolventă de Drept și nu are de gând să se implice în politică, alegând un traseu cu totul diferit față de al viitorului soț.

„Ilinca Simion este o fată simplă dintr-o familie normală, ca și mine. Nu ne dorim o expunere excesivă în spațiul public, cei care ne vor binele sunt așteptați la nuntă pe 27 august.

Citește și: Sediul liderului AUR, George Simion, a fost atacat. Poliția a intervenit de urgență

Îmi poate scrie oricine pe Facebook și le dau invitația la nuntă. Viitorul Ilincăi e foarte departe de orice are legătură cu parlamentul și politică: vrem să facem mulți copii, ea are o carieră în Drept și un traseu personal diferit total de al meu.”, a declarat George Simion pentru Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
restaurant jpg
loto
Banner Grecia
palatul de la Potlogi jpeg
index webp
imparat jpg
Restaurant nota de plata FOTO Shutterstock jpg
bucuresti casa poporului pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net