George Simion a vrut să încalce legea! Ce gest controversat a făcut? „Se teme ca dracul de tămâie”

După cum se știe deja, George Simion are interdicție pe tărâm moldovenesc. În ciuda acestui „mic” detaliu, liderul AUR a încercat să treacă granița în cursul serii trecute, aproape de miezul nopții, pentru a participa la reuniunea Parlamentelor din România și Republica Moldova.

În ciuda faptului că ar fi primit o invitație din partea Parlamentului de la Chișinău și că face parte din delegația română de oficiali, lui George Simion i-a fost refuzat accesul în țara vecină, căci polițiștii de frontieră au descoperit că are interdicție până anul viitor, în luna octombrie, notează Adevărul.ro. Mai mult, politicianul susține că ar fi trebuit să susțină și un discurs.

Citește și: George Simion se însoară! Liderul AUR vrea o nuntă fără dar

Liderul AUR nu se sfiește să critice autoritățile din România, ba chiar o face foarte des și iată că nici acest caz nu face excepție de la regulă. George Simion a mărturisit că l-a deranjat faptul că a fost întors din drum și că I s-a refuzat accesul în țara vecină, în ciuda faptului că este oficial român și călătorea în scop de serviciu. Pare-se că a lăsat, pentru o zi, criticile la adresa României și nu a avut cuvinte de laudă la adresa autorităților de la Chișinău.

Vezi și: Dana Budeanu, față în față cu George Simion: «Ce ați făcut concret pentru acești oameni?»

George Simion, cuvinte dure la adresa Republicii Moldova

„O bătaie de joc la adresa României. La Chişinău în continuare ne conduc antiromâni. În continuare eu păţesc această ruşine”, a transmis politicianul român, transmite Adevărul. Mai mult, liderul AUR a continuat și a spus că înalții din țara vecină „se tem de unire ca dracul de tămâie”. Afirmațiile au fost făcute în cadrul unui live, pe contul său de Facebook.

În cursul zilei de astăzi are loc prima ședință comună a Parlamentului Românesc și a Parlamentului Republicii Moldova, la Chișinău, capitala vecinilor. Pe lângă oamenii politici care participă la întrunire din partea Moldovei, este așteptată și Maia Sandu, președinta țării, mai notează colegii de la Adevărul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
image
actualitate.net
image
actualitate.net