Diana Șoșoacă s-a dat în spectacol pe terasă! Imaginile au ajuns virale

Diana Șoșoacă a oferit recent o reprezentație care a ajuns virală. Nu este vorba despre un nou scandal în Parlament sau o afirmație controversată, ci despre un moment artistic. Aflată la o terasă, Diana Șoșoacă s-a relaxat complet și a cântat-o cât au ținut-o plămânii. 

Diana Șoșoacă s-a distrat pe cinste Sursă foto: Inquam Photos
Diana Șoșoacă s-a distrat pe cinste Sursă foto: Inquam Photos

Numele Dianei Șoșoacă a devenit sinonim cu acțiunile care oferă prilej de dezbatere. Avocata a avut mai multe derapaje în timpul pandemiei de coronavirus și nu s-a ferit să facă declarații pe marginea modului în care autoritățile gestionează situația. Diana a sosit în Parlament purtând o mască a la Hannibal Lecter și a amenințat că dezgroapă cadavrele celor uciși de Sars-CoV-2. 

Citește și: Diana Șoșoacă, mărturisiri fără perdea, în emisiunea lui Denise Rifai 

Recent, Diana Șoșoacă a devenit din nou subiect de discuție. De această dată nu din cauza temelor politice. Senatoarea a ieșit în oraș cu un grup de prieteni, la o terasă și nu a ratat ocazia de a demonstra că se pricepe de minune la distracție.

Diana Șoșoacă, spectol pe terasă 

Dezinvoltă și fără să acorde atenție prezenței altor oameni pe terasă, Diana a tras aer în piept și a cântat cât a putut de tare celebra melodie Mărioară de la Gorj. Senatoarea a părut foarte mândră de propria interpretare, însă clipul video a ajuns să fie distribuit pe internet, iar internauții nu au fost la fel de fascinați. Din contră, au scris mesaje acide la adresa prestației! „Să o facă voice over la RO-ALERT”, „Fetiţei îi plâng timpanele”, „Poate cântă la nunta lui Simion”, au fost doar o parte dintre comentarii. 

Vezi și: Cât de bine arată mama Dianei Șoșoacă 

În urmă cu ceva vreme, Diana Șoșoacă a fost invitata Denisei Rifai la emisiunea pe care aceasta o moderează. Senatoarea a vorbit atunci deschis și despre viața de familie. A mărturisit că este o femeie foarte ocupată, care nu are timp de gătit și alte activități casnice. Mai mult decât atât, a subliniat că orice bărbat și-ar dori o femeie precum este ea! 

„Cred că toți bărbații și-ar dori o soție ca mine pentru că nu prea stau pe acasă și ar sta foarte liniștiți, numai că văd că Silviu o caută cu lumânarea, stă pe lângă mine", susținea Diana. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

zodia singura de sarbatori jpg
FotoJet jpg
cub cristina spatar png
Nicolae si Elena Ceausescu jpg
cub catalin botezatu dubai png
foto sex jpeg
Parcare cu panouri solare FOTO Shutterstock
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
image
adevarul.ro
image
image
image
image
eren yilmaz tiktok jpg
bani plati stare de urgenta jpeg
regele mihai si regina ana jpg
Parcare cu panouri solare FOTO Shutterstock
Tăierea porcului de Crăciun. Sursă foto: Pixabay
foto schengen jpg