Diana Șoșoacă s-a dat în spectacol pe terasă! Imaginile au ajuns virale

Diana Șoșoacă a oferit recent o reprezentație care a ajuns virală. Nu este vorba despre un nou scandal în Parlament sau o afirmație controversată, ci despre un moment artistic. Aflată la o terasă, Diana Șoșoacă s-a relaxat complet și a cântat-o cât au ținut-o plămânii. 

Diana Șoșoacă s-a distrat pe cinste Sursă foto: Inquam Photos
Diana Șoșoacă s-a distrat pe cinste Sursă foto: Inquam Photos

Numele Dianei Șoșoacă a devenit sinonim cu acțiunile care oferă prilej de dezbatere. Avocata a avut mai multe derapaje în timpul pandemiei de coronavirus și nu s-a ferit să facă declarații pe marginea modului în care autoritățile gestionează situația. Diana a sosit în Parlament purtând o mască a la Hannibal Lecter și a amenințat că dezgroapă cadavrele celor uciși de Sars-CoV-2. 

Citește și: Diana Șoșoacă, mărturisiri fără perdea, în emisiunea lui Denise Rifai 

Recent, Diana Șoșoacă a devenit din nou subiect de discuție. De această dată nu din cauza temelor politice. Senatoarea a ieșit în oraș cu un grup de prieteni, la o terasă și nu a ratat ocazia de a demonstra că se pricepe de minune la distracție.

Diana Șoșoacă, spectol pe terasă 

Dezinvoltă și fără să acorde atenție prezenței altor oameni pe terasă, Diana a tras aer în piept și a cântat cât a putut de tare celebra melodie Mărioară de la Gorj. Senatoarea a părut foarte mândră de propria interpretare, însă clipul video a ajuns să fie distribuit pe internet, iar internauții nu au fost la fel de fascinați. Din contră, au scris mesaje acide la adresa prestației! „Să o facă voice over la RO-ALERT”, „Fetiţei îi plâng timpanele”, „Poate cântă la nunta lui Simion”, au fost doar o parte dintre comentarii. 

Vezi și: Cât de bine arată mama Dianei Șoșoacă 

În urmă cu ceva vreme, Diana Șoșoacă a fost invitata Denisei Rifai la emisiunea pe care aceasta o moderează. Senatoarea a vorbit atunci deschis și despre viața de familie. A mărturisit că este o femeie foarte ocupată, care nu are timp de gătit și alte activități casnice. Mai mult decât atât, a subliniat că orice bărbat și-ar dori o femeie precum este ea! 

„Cred că toți bărbații și-ar dori o soție ca mine pentru că nu prea stau pe acasă și ar sta foarte liniștiți, numai că văd că Silviu o caută cu lumânarea, stă pe lângă mine", susținea Diana. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub bianca dragusanu png
cub paula seling png
cub ioana nastase png
FotoJet jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (5) jpg
infidelitate 0 jpeg
Daniela Gaviria jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet jpg
emil boc jpeg
087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
gemene 2 png
Daniela Gaviria jpg
shutterstock 676013005b jpg