Diana Șoșoacă îl dă în judecată pe Raed Arafat. Motivul pentru care vor ajunge în fața magistraților

Senatoarea independentă Diana Șoloacă continuă să creeze controverse, chiar și după ce a fost exclusă din partidul AUR. Diana Șoșoacă l-a dat în judecată pe șeful DSU, Raed Arafat și refuză să plătească o amendă primită din cauza cuvintelor jignitoare pe care i le-a adresat public acestuia. 

image
Diana Șoșoacă îl dă în judecată pe Raed Arafat Sursă foto: Profimedia

La începutul anului 2022, Diana Șoșoacă a fost amendată cu 5.000 de lei de către Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării după ce a avut un discurs rasist la adresa șefului Departamentului Situații de Urgență.

Reprezentanții CNCD au decis să afirmațiile ”de ce nu se duce domnul Raed Arafat în țara lui de baștină”, ”vorbește despre dânsul la persoana a III-a, probabil că i se trage din limba țării sale natale”, ”nu știu cum domnul Raed Arafat și-a luat examenul de cetățenie” reprezintă un vocabular discriminatoriu, iar fapta Dianei Șoșoacă a fost pedepsită printr-o amendă. 

Senatoarea refuză să plătească amenda de 5.000 de lei și plusează. Conform Fanatik, Diana Șoșoacă a decis să îl dea în judecată pe Raed Arafat. La Curtea de Apel București a fost înregistrat procesul deschis de către senatoarea șefului DSP, iar instanța urmează să stabilească primul termen de judecată. 

Diana Șoșoacă, de profesia avocat, a fost implicată de-a lungul timpului în multe dispute cu adversarii săi politici, pe care i-a descris folosind cuvinte care mai de care mai jignitoare. Pagina de Facebook a Dianei Șoșoacă a intrat în atenția autorităților, odată cu declanșarea războiului din Ucraina, întrucât senatoarea distribuie mesaje cu caracter propagandistic rus. 

Diana Șoșoacă ar fi trebuit să participe și la emisiunea Denisei Rifai, însă postul de televiziune Kanal D a decis, în ultim moment, să nu transmită interviul cu senatoarea cunoscută pentru orientarea sa politică pro-rusă. În schimb, cei de la Kanal D au difuzat, în reluare, interviul cu Andreea Mantea. 

Diana Șoșoacă a ajuns în atenția publicului după ce a devenit avocata ÎPS Teodosie și s-a înscris în partidul AUR, din care a fost exclusă în timp record. Unul dintre cele mai discutate momente care au avut-o protagonistă pe Diana Șoșoacă a fost cel în care senatoarea a preluat cuvântul în Parlament purtând o botniță similară personajului Hannibal Lecter. Momentul a făcut înconjurul presei, iar publicațiile din Italia și Spania au scris despre apariția senatoarei care și-a strigat nemulțumirile. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!    

cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
andreea mantea 2 JPG
cub larisa iordache png
FotoJet (1) jpg
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
image png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
Șoșoacă la protestul AUR Piața Victoriei 2 octombrie 2022 FOTO Inquam Photos Octav Ganea
Lula da Silva FOTO ft.com
image
image
image
image
farmacie baza jpeg
alexandru arsinel jpeg
image png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
cub arsinel fii png
1 cum sa te pregatesti de toamna jpg jpeg