Monica Anghel, dezvăluiri inedite despre Diana Şoşoacă. Ce mesaj i-a trimis senatoarea

Ultima actualizare:

Monica Anghel a făcut dezvăluiri despre senatoarea Diana Şoşoacă, una dintre cele mai controversate prezenţe de pe scena politică din România. Cântăreaţa a povestit că Diana i-a trimis un mesaj, după ce Monica a imitate-o la o emisiune difuzată de TVR.

Monica Anghel foto: Instagram
Monica Anghel foto: Instagram

Monica Anghel a vorbit despre Diana Şoşoacă, la emisiunea “De-a viaţa ascunselea”, de la Antena 3. Cântăreaţa a dezvăluit că senatoarea i-a trimis un mesaj după ce Monica a imitate-o la emisiunea TVR “Gala Premiilor Masca de Aur”, prezentată de Toni Grecu.

”Pe Diana Șoșoacă am și cunoscut-o și, din fericire, este o persoană cu foarte mult umor. Mi-a trimis mesaj şi mi-a spus că s-a distrat copios şi mi-a spus: “Băi, te felicit, întradevăr semeni cu mine”", a povestit Monica Anghel, la emisiunea “De-a viaţa ascunselea”.

Întrebată a cui a fost ideea de a o imita pe Şoşoacă, Monica Anghel a mai adăugat că Toni Grecu a fost cel care a venit cu sugestia.

Monica Anghel: "Diana Şoşoacă e un om foarte calm"

Monica Anghel a povestit, într-un interviu mai vechi, că o cunoaşte pe Diana Şoşoacă şi că senatoarea este o persoană complet diferită în viaţa de zi cu zi. Dacă în politică, Diana Şoşoacă e mereu agresivă şi lasă impresia unei persoane încrâncenate, Monica spune despre senatoare că, în viaţa privată, este foarte veselă şi deschisă şi o fire calmă. 

Diana Şoşoacă foto: Inquam
Diana Şoşoacă foto: Inquam

„O cunosc de ceva timp, încă de dinainte de a intra în politică. Omul Diana Şoşoacă, după părerea mea, e totul diferit de politicianul cu același nume. Şi mai cred că nu doar eu am această impresie. Diana Şoşoacă e o fire veselă, super ok, în viaţa de zi cu zi. Pare însă că se transformă atunci când intră în pielea personajului politic. Diana Şoşoacă e un om foarte calm, echilibrat, aşa cum o cunosc eu în viaţa de zi cu zi", a spus Monica Anghel, potrivit impact.ro

Cât despre sceneta în care a jucat-o pe fosta membră AUR, Monica Anghel a declarat că nu a avut nevoie de multă documentaţie. Mai ales, a subliniat cântăreaţa, că ea nu urmăreşte ştirile. 

„Pentru rolul Dianei Şoşoacă nu am avut nevoie de cine ştie ce pregătiri. Nu am simţit nevoia nici măcar să deschid televizorul, să mă uit la emisiuni dintr-acelea dedicate parlamentarilor, nici să mă uit mai multe zile la ştiri”, a completat Monica Anghel. 

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net