Monica Anghel, dezvăluiri inedite despre Diana Şoşoacă. Ce mesaj i-a trimis senatoarea

Monica Anghel a făcut dezvăluiri despre senatoarea Diana Şoşoacă, una dintre cele mai controversate prezenţe de pe scena politică din România. Cântăreaţa a povestit că Diana i-a trimis un mesaj, după ce Monica a imitate-o la o emisiune difuzată de TVR.

Monica Anghel foto: Instagram
Monica Anghel foto: Instagram

Monica Anghel a vorbit despre Diana Şoşoacă, la emisiunea “De-a viaţa ascunselea”, de la Antena 3. Cântăreaţa a dezvăluit că senatoarea i-a trimis un mesaj după ce Monica a imitate-o la emisiunea TVR “Gala Premiilor Masca de Aur”, prezentată de Toni Grecu.

”Pe Diana Șoșoacă am și cunoscut-o și, din fericire, este o persoană cu foarte mult umor. Mi-a trimis mesaj şi mi-a spus că s-a distrat copios şi mi-a spus: “Băi, te felicit, întradevăr semeni cu mine”", a povestit Monica Anghel, la emisiunea “De-a viaţa ascunselea”.

Întrebată a cui a fost ideea de a o imita pe Şoşoacă, Monica Anghel a mai adăugat că Toni Grecu a fost cel care a venit cu sugestia.

Monica Anghel: "Diana Şoşoacă e un om foarte calm"

Monica Anghel a povestit, într-un interviu mai vechi, că o cunoaşte pe Diana Şoşoacă şi că senatoarea este o persoană complet diferită în viaţa de zi cu zi. Dacă în politică, Diana Şoşoacă e mereu agresivă şi lasă impresia unei persoane încrâncenate, Monica spune despre senatoare că, în viaţa privată, este foarte veselă şi deschisă şi o fire calmă. 

Diana Şoşoacă foto: Inquam
Diana Şoşoacă foto: Inquam

„O cunosc de ceva timp, încă de dinainte de a intra în politică. Omul Diana Şoşoacă, după părerea mea, e totul diferit de politicianul cu același nume. Şi mai cred că nu doar eu am această impresie. Diana Şoşoacă e o fire veselă, super ok, în viaţa de zi cu zi. Pare însă că se transformă atunci când intră în pielea personajului politic. Diana Şoşoacă e un om foarte calm, echilibrat, aşa cum o cunosc eu în viaţa de zi cu zi", a spus Monica Anghel, potrivit impact.ro

Cât despre sceneta în care a jucat-o pe fosta membră AUR, Monica Anghel a declarat că nu a avut nevoie de multă documentaţie. Mai ales, a subliniat cântăreaţa, că ea nu urmăreşte ştirile. 

„Pentru rolul Dianei Şoşoacă nu am avut nevoie de cine ştie ce pregătiri. Nu am simţit nevoia nici măcar să deschid televizorul, să mă uit la emisiuni dintr-acelea dedicate parlamentarilor, nici să mă uit mai multe zile la ştiri”, a completat Monica Anghel. 

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

FotoJet (1) jpg
Alina si Pepe Te cunosc de undeva FOTO Antena 1 jpg
Horoscop 26 octombrie (sursa FOTO pixabay)
7 printul william printul harry jpg jpeg
culori brazi 2022
FotoJet (1) jpg
concediul de odihnă
muguri 79532593 jpg
Spania   Japonia Captură Twitter png
horoscop foto shutterstock
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg