Monica Anghel, dezvăluiri inedite despre Diana Şoşoacă. Ce mesaj i-a trimis senatoarea

Ultima actualizare:

Monica Anghel a făcut dezvăluiri despre senatoarea Diana Şoşoacă, una dintre cele mai controversate prezenţe de pe scena politică din România. Cântăreaţa a povestit că Diana i-a trimis un mesaj, după ce Monica a imitate-o la o emisiune difuzată de TVR.

Monica Anghel foto: Instagram
Monica Anghel foto: Instagram

Monica Anghel a vorbit despre Diana Şoşoacă, la emisiunea “De-a viaţa ascunselea”, de la Antena 3. Cântăreaţa a dezvăluit că senatoarea i-a trimis un mesaj după ce Monica a imitate-o la emisiunea TVR “Gala Premiilor Masca de Aur”, prezentată de Toni Grecu.

”Pe Diana Șoșoacă am și cunoscut-o și, din fericire, este o persoană cu foarte mult umor. Mi-a trimis mesaj şi mi-a spus că s-a distrat copios şi mi-a spus: “Băi, te felicit, întradevăr semeni cu mine”", a povestit Monica Anghel, la emisiunea “De-a viaţa ascunselea”.

Întrebată a cui a fost ideea de a o imita pe Şoşoacă, Monica Anghel a mai adăugat că Toni Grecu a fost cel care a venit cu sugestia.

Monica Anghel: "Diana Şoşoacă e un om foarte calm"

Monica Anghel a povestit, într-un interviu mai vechi, că o cunoaşte pe Diana Şoşoacă şi că senatoarea este o persoană complet diferită în viaţa de zi cu zi. Dacă în politică, Diana Şoşoacă e mereu agresivă şi lasă impresia unei persoane încrâncenate, Monica spune despre senatoare că, în viaţa privată, este foarte veselă şi deschisă şi o fire calmă. 

Diana Şoşoacă foto: Inquam
Diana Şoşoacă foto: Inquam

„O cunosc de ceva timp, încă de dinainte de a intra în politică. Omul Diana Şoşoacă, după părerea mea, e totul diferit de politicianul cu același nume. Şi mai cred că nu doar eu am această impresie. Diana Şoşoacă e o fire veselă, super ok, în viaţa de zi cu zi. Pare însă că se transformă atunci când intră în pielea personajului politic. Diana Şoşoacă e un om foarte calm, echilibrat, aşa cum o cunosc eu în viaţa de zi cu zi", a spus Monica Anghel, potrivit impact.ro

Cât despre sceneta în care a jucat-o pe fosta membră AUR, Monica Anghel a declarat că nu a avut nevoie de multă documentaţie. Mai ales, a subliniat cântăreaţa, că ea nu urmăreşte ştirile. 

„Pentru rolul Dianei Şoşoacă nu am avut nevoie de cine ştie ce pregătiri. Nu am simţit nevoia nici măcar să deschid televizorul, să mă uit la emisiuni dintr-acelea dedicate parlamentarilor, nici să mă uit mai multe zile la ştiri”, a completat Monica Anghel. 

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nae prof ub jpg
image
image
image
image
image
image
monica barladeanu jpg
banner anca serea 2 png
Banner Dorel Vișan
    După divorțul de Simona, Ștefan Stan nu a afișat o altă relație
flacara olimpica shutterstock 749424172 jpg
Artista își dorea să plece câteva zile în Italia, la Roma, dar pentru că zborul i-a fost deja anulat de trei ori
gabriela cristea si tavi clonda colaj facebook jpg
438706000 7258269120962321 6038874543073568741 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net