Diana Șoșoacă a purtat botniță în Parlament. Cum o descrie presa din Italia: „Masca lui Hannibal Lecter”

Ultima actualizare:

    Diana Șoșoacă a purtat botniță în Parlament Foto: INQUAM Photos/George Călin
Diana Șoșoacă a purtat botniță în Parlament Foto: INQUAM Photos/George Călin

Senatoarea Diana Șoșoacă este din nou în centrul controverselor, în urma ultimului său gest din Parlamentul României. De data aceasta însă, Șoșoacă a atras atenția și presei din Italia, care i-a făcut acesteia un „portret” cu care nu s-ar putea mândri niciun român.

Diana Șoșoacă a purtat o botniță în Parlamentul României, iar momentul a ajuns să fie comentat și de presa intaliană, ajungând pe paginile ziarelor. Cotidianul Periodico Italiano a publicat un articol în care o descrie pe aceasta că fiind un „politician de extremă-dreapta” cu un discurs agresiv anti-vaccinare, anti-european și anti-imigrație.

Diana Șoșoacă a purtat botniță în Parlamentul României

„Mască asemănătoare cu cea a lui Hannibal Lecter și o atitudine discursivă agresivă, demnă de orice bun politician de extremă-dreapta. Diana Iovanovici Șoșoacă s-a remarcat la ultima ședință prin decizia de a se prezenta în Parlament într-un mod categoric neconform”, scriu jurnaliștii din Italia, citați de Digi 24.

„Fotografia a făcut înconjurul internetului”, au mai scris jurnaliștii italieni, care au amintit de faptul că în ​​România, cât și în țările învecinate, rata de vaccinare este printre cele mai scăzute din Europa, unul dintre motive fiind și discursul agresiv al partidelor de extremă dreapta, promovat de personaje precum Șoșoacă.

„Ultima dintre „ideile” parlamentarului extremist a fost să se prezinte la discuția din Senat cu o mască precum cea a lui Hannibal Lecter și haine tradiționale românești”, se mai arată în articolul publicat miercuri. Șoșoacă a primit multe critici din partea internauților italieni, care i-au comentat vehement acțiunile.

Diana Șoșoacă, avocat de profesie, și-a câștigat popularitatea în urma atitudinii sale agresive împotriva măsurilor restrictive anti-Covid și a vaccinului. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net