Diana Șoșoacă a purtat botniță în Parlament. Cum o descrie presa din Italia: „Masca lui Hannibal Lecter”


    Diana Șoșoacă a purtat botniță în Parlament Foto: INQUAM Photos/George Călin
Diana Șoșoacă a purtat botniță în Parlament Foto: INQUAM Photos/George Călin

Senatoarea Diana Șoșoacă este din nou în centrul controverselor, în urma ultimului său gest din Parlamentul României. De data aceasta însă, Șoșoacă a atras atenția și presei din Italia, care i-a făcut acesteia un „portret” cu care nu s-ar putea mândri niciun român.

Diana Șoșoacă a purtat o botniță în Parlamentul României, iar momentul a ajuns să fie comentat și de presa intaliană, ajungând pe paginile ziarelor. Cotidianul Periodico Italiano a publicat un articol în care o descrie pe aceasta că fiind un „politician de extremă-dreapta” cu un discurs agresiv anti-vaccinare, anti-european și anti-imigrație.

Diana Șoșoacă a purtat botniță în Parlamentul României

„Mască asemănătoare cu cea a lui Hannibal Lecter și o atitudine discursivă agresivă, demnă de orice bun politician de extremă-dreapta. Diana Iovanovici Șoșoacă s-a remarcat la ultima ședință prin decizia de a se prezenta în Parlament într-un mod categoric neconform”, scriu jurnaliștii din Italia, citați de Digi 24.

„Fotografia a făcut înconjurul internetului”, au mai scris jurnaliștii italieni, care au amintit de faptul că în ​​România, cât și în țările învecinate, rata de vaccinare este printre cele mai scăzute din Europa, unul dintre motive fiind și discursul agresiv al partidelor de extremă dreapta, promovat de personaje precum Șoșoacă.

„Ultima dintre „ideile” parlamentarului extremist a fost să se prezinte la discuția din Senat cu o mască precum cea a lui Hannibal Lecter și haine tradiționale românești”, se mai arată în articolul publicat miercuri. Șoșoacă a primit multe critici din partea internauților italieni, care i-au comentat vehement acțiunile.

Diana Șoșoacă, avocat de profesie, și-a câștigat popularitatea în urma atitudinii sale agresive împotriva măsurilor restrictive anti-Covid și a vaccinului. 

FotoJet (1) jpg
Alina si Pepe Te cunosc de undeva FOTO Antena 1 jpg
Horoscop 26 octombrie (sursa FOTO pixabay)
7 printul william printul harry jpg jpeg
culori brazi 2022
FotoJet (1) jpg
concediul de odihnă
muguri 79532593 jpg
Spania   Japonia Captură Twitter png
horoscop foto shutterstock
image
image
image
image
concediul de odihnă
culori brazi 2022
FotoJet jpg
muguri 79532593 jpg
calendar ortodox 2022 3 decembrie sfantul prooroc Sf Cuvios Gheorghe de la Cernica  icoană Gabriel Toma Chituc jpg