Diana Şoşoacă, un nou scandal! A chemat Poliția în Parlament pentru furt

Diana Şoşoacă mută scandalul în Parlament. Senatoarea a chemat Poliția, acuzând că i-au fost furate mai multe bunuri din birou.

Diana Șoșoacă acuză că i-au fost furate lucruri personale din Parlament. Foto: Inquam Photos
Diana Șoșoacă acuză că i-au fost furate lucruri personale din Parlament. Foto: Inquam Photos

După scandalul cu jurnalista din Italia, Diana Șoșoacă a chemat Poliția și în Parlament. Senatoarea a acuzat că i-au dispărut mai multe obiecte personale din biroul din Parlament.

Printre lucrurile care i-ar fi dispărut din birou, Șoșoacă a menționat tableta pe care votează când nu se află în plenul Senatului.

Acest nou scandal vine în contextul în care parlamentarii pregătesc sancțiuni dure după plângerile formulate de jurnaliștii italieni. Sursele Antena 3 spun că senatoarea Diana Șoșoacă ar putea rămâne fără salariul de parlamentar.

Diana Șoșoacă, acuzată că a sechestrat o echipă de jurnaliști italieni

Conflictul dintre soții Șoșoacă și echipa de jurnaliști din Italia s-a derulat vineri seară, în cabinetul de avocatură al senatoarei Diana Şoşoacă. Reporterii televiziunii Rai Uno, veniți să-i ia un interviu senatoarei din România au declarat că au fost sechestraţi şi agresaţi. 

Jurnaliștii au înregistrat tot scandalul și l-au făcut public în Peninsulă. Din imagini se vede cum Diana Şoşoacă întâmpină echipa de jurnalişti cu zâmbetul pe buze. Discuţia devine însă rapid tensionată, iar senatoarea întreabă, în engleză: “Care pandemie?”.

Jurnalista Lucia Goracci, vizibil deranjată, încearcă să îi spună că există morţi, iar Şoşoacă răspunde: “Zero virgulă… Vor fi toți arestați”. După mai multe discuţii în contradictoriu, senatoarea le face semn să plece. Dar când se ridică și încearcă să iasă din cabinet, Şoşoacă încuie uşa şi îi sechestrează, susţine jurnalista Lucia Gorraci. Apoi, Diana Șoșoacă cheamă poliția: „Bună seara, sunt senatoarea Diana Șoșoacă. Vă cer ajutorul pentru că în biroul meu e o echipă de jurnaliști care mă amenință”.

Soțul Dianei Șoșoacă, plasat sub control judiciar

În urma scandalului, soţul Dianei Şoşoacă, Dumitru-Silvestru Şoşoacă, a fost plasat sub control judiciar de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecatoria Sectorului 1, fiind acuzat de ultraj. Jurnalista italiană Lucia Goracci a formulat o plângere la Secţia 4 de Poliţie din Bucureşti împotriva senatoarei Diana Şoşoacă, susţinând că a fost sechestrată şi că soţul ei, Dumitru-Silvestru Şoşoacă, a muşcat-o de mână. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net