Diana Șoșoacă, scandal în Parlament: «Premierul să îşi dea demisia de urgenţă»

Diana Șoșoacă a provocat un nou scandal în Parlament, miercuri (15 decembrie), nemulțumită că premierul României, Nicolae Ciucă, a cerut clarificări în regim de urgență a situației dintre senatoare și jurnaliștii italiei de la Rai Uno.

Diana Șoșoacă nu este mulțumită de reacția premierului Ciucă Foto: captură video
Diana Șoșoacă nu este mulțumită de reacția premierului Ciucă Foto: captură video

Scandalul dintre jurnalista Lucia Goracci de la Rai Uno şi senatoarea Diana Şoşoacă a fost intens mediatizat atât la noi, cât și în presa din Italia. Au fost reacții la cel mai înalt nivel. Guvernul italian a solicitat explicații, iar premierul Româniai a cerut clarificări.

Astfel, Diana Șoșoacă a răbufnit miercuri în Parlament și i-a cerut demisia de urgență premierului Nicolae Ciucă.

«Primul-ministru a trădat românismul în fața unor mahalagii»

«Acest 12 decembrie se va clona zile la rand şi va păta pe veci onoarea Romaniei, marcând ziua îngenunchierii prim-ministrului României şi a trădării românismului în faţa unor mahalagii de joasă speţă autointitulaţi jurnalişti de provienienţă italiană, infractori de drept comun. (...) Prim-ministrul României trebuie să îşi dea demisia de urgenţă», a spus Diana Șoșoacă, potrivit observatornews.ro.

  Senatoarea Diana Şoşoacă și-a continuat discursul cu un șir lung de jigniri la adresa jurnaliştilor italieni, a premierului, a procurorilor și chiar a serviciilor secret: «Trei infractori numiţi jurnalişti conduşi de o femeie, cu un caracter mizerabil, mahalaua întruchipată. Pentru că am vorbit la superlativ de România şi am solicitat să vorbesc în dulcea limbă română care a enervat la culme o dezaxată plătită să provoace scandal şi violenţe, o mincinoasă şi o infractoare ce se autodeclară jurnalistă».

De la ce a pornit scandalul dintre Diana Șoșoacă și jurnaliștii italieni

  Senatoarea şi soţul ei, Dumitru – Silvestru Şoşoacă, au fost implicaţi, vineri seară (10 decembrie), într-un scandal monstru cu doi jurnalişti de la postul italian de televiziune Rai Uno. Incidentul a avut loc la cabinetul de avocatură al senatoarei. Soțul acesteia a fost pus sub învinuire de procurorii de la Parchetul de pe lângă judecătoria Sectorului 1 pentru ultraj. El a fost audiat la Parchet. 

Jurnalista Lucia Goracci a povestit la Rai Uno despre scandalul pe care l-a avut cu Diana Șoșoacă: «Chiar şi acum mai aud cum s-a strigat la mine în acel mod. Momentul cel mai dificil? A fost un moment groteasc, atunci când am fost închişi, când eu am reuşit să mă strecor afară, dar în tot acel timp nu ştiam care e soarta celor trei colegi ai mei, rămaşi înăuntru. Soţul lui Şoşoacă, omul care mai târziu m-a agresat, şoptise la urechea interpretei noastre: "Şi acum ce să fac cu voi? Să vă arunc pe toţi de la fereastră?»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Flacara olimpica Facebook jpg
cuplu cearta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net