Diana Șoșoacă, mărturiri fără perdea, în emisiunea lui Denise Rifai: «Toți bărbații și-ar dori o soție ca mine»

Diana Șoșoacă a fost invitata lui Denise Rifai la emisiunea pe care aceasta o moderează. Senatoarea a făcut dezvăluiri surprinzătoare și a subliniat, dezinvoltă, că orice bărbat și-ar dori o femeie așa cum este ea.

diana sosoaca
Diana Șoșoacă a vorbit despre viața personală

De numele Dianei Șoșoacă au fost legate, de-a lungul timpului, numeroase controverse. Senatoarea a făcut, nu doar o dată, un adevărat scandal în Parlamentul României și s-a declarat antivaccinistă, dar și împotriva măsurilor luate de autorități privind pandemia de coronavirus.

Despre viața ei profesională se cunosc multe detalii, însă puțini sunt cei care știu amănunte din viața privată a Dianei Șoșoacă! 

Citește și: Casa Dianei Șoșoacă a fost vandalizată 

Denise Rifai a reușit să afle amănunte despre Diana și să obțină declarații interesante din partea ei. Întrebată ce fel de femeie este acasă, atunci când ochii curioșilor nu sunt ațintiți asupra sa, Diana a avut un răspuns care unora dintre noi ar putea părea surprinzător. 

stanga
dreapta
diana sosoaca
diana sosoaca jpg
Scandal Diana Sosoaca FOTO Captură video
diana sosoaca botnita png
diana sosoaca jpeg
diana sosoaca 0 jpeg
diana sosoaca id181047 inquam photos george calin jpeg
diana sosoaca
Diana Şoşoacă a primit o icoană
diana sosoaca foto daniel guta adevarul
diana sosoaca foto daniel guta adevarul
diana sosoaca jpeg

Conform propriilor spuse, Diana este o femeie la care ar visa mulți bărbați pentru că este mult timp plecată de acasă și nu are vreme să se supere pentru mărunțișurile care nu merg în direcția potrivită într-o relație.

Senatoarea a povestit că nu se ocupă de gătit și că rareori intră în bucătărie pentru că dedică mare parte din timpul pe care îl are celui mai important proiect pe care îl are: România. 

Vezi și: Diana Șoșoacă l-a dat în judecată pe Raed Arafat 

„Cred că toți bărbații și-ar dori o soție ca mine pentru că nu prea stau pe acasă și ar sta foarte liniștiți, numai că văd că Silviu o caută cu lumânarea, stă pe lângă mine. Da, este cea mai mare iubire a vieții mele, prietenii noștri spun că noi avem cel mai frumos copil de crescut: România. Ne-am cunoscut exact într-o luptă d-asta pentru România, pentru apărarea a tot ceea ce a mai rămas românesc. I-au închis vreo 3-4 site-uri în care vorbea despre lupta pentru recucerirea suveranității României, mai avem totuși o șansă. Pe vremuri mai și găteam, acum, când gătesc e sărbătoare. Deschide o șampanie că a gătit nevasta, ce să spun", a povestit Diana. 

Diana Șoșoacă a dezvăluit și care sunt calitățile prin care actualul soț, Silviu, a reușit să o cucerească. Senatoarea susține că cel mai important atribut al bărbatușui de lângă ea este inteligența, precum și capacitatea de a dezbate. Frumusețea pe care Diana Șoșoacă pune preț este cea interioară, nu are legătură cu un aspect exerior atrăgător. 

Ar putea să te intereseze și: Diana Șoșoacă, un nou scandal în Parlament

„Inteligența, sclipirea, impetuozitatea, curajul de a spune lucrurilor pe nume, verticalitatea și foarte multe cunoștințe de istorie (n.r așa a cucerit-o soțul pe Diana Șoșoacă). M-a cucerit cu inteligența, evident. Nu mai avem 15 ani să ne cucerim cu frumusețea. Frumusețea este interioară, mentală”, a declarat Diana Șoșoacă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub andreea esca (1) png
zodiac 600x400 jpeg
the sandman jpg
archie battersbee jpg
image png
4 britney spears 5 jpg jpeg
cub laura cosoi png
cristina dorobantu
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
the sandman jpg
henry cavill jpg jpeg
foto 1   Marian Olteanu, Clanul jpeg
foto 1 cabral copy jpg
colaj joaquin phoenix lady gaga jpg
FotoJet jpg