Diana Șoșoacă, mărturiri fără perdea, în emisiunea lui Denise Rifai: «Toți bărbații și-ar dori o soție ca mine»

Ultima actualizare:

Diana Șoșoacă a fost invitata lui Denise Rifai la emisiunea pe care aceasta o moderează. Senatoarea a făcut dezvăluiri surprinzătoare și a subliniat, dezinvoltă, că orice bărbat și-ar dori o femeie așa cum este ea.

Diana Șoșoacă a vorbit despre viața personală
Diana Șoșoacă a vorbit despre viața personală

De numele Dianei Șoșoacă au fost legate, de-a lungul timpului, numeroase controverse. Senatoarea a făcut, nu doar o dată, un adevărat scandal în Parlamentul României și s-a declarat antivaccinistă, dar și împotriva măsurilor luate de autorități privind pandemia de coronavirus.

Despre viața ei profesională se cunosc multe detalii, însă puțini sunt cei care știu amănunte din viața privată a Dianei Șoșoacă! 

Citește și: Casa Dianei Șoșoacă a fost vandalizată 

Denise Rifai a reușit să afle amănunte despre Diana și să obțină declarații interesante din partea ei. Întrebată ce fel de femeie este acasă, atunci când ochii curioșilor nu sunt ațintiți asupra sa, Diana a avut un răspuns care unora dintre noi ar putea părea surprinzător. 

Conform propriilor spuse, Diana este o femeie la care ar visa mulți bărbați pentru că este mult timp plecată de acasă și nu are vreme să se supere pentru mărunțișurile care nu merg în direcția potrivită într-o relație.

Senatoarea a povestit că nu se ocupă de gătit și că rareori intră în bucătărie pentru că dedică mare parte din timpul pe care îl are celui mai important proiect pe care îl are: România. 

Vezi și: Diana Șoșoacă l-a dat în judecată pe Raed Arafat 

„Cred că toți bărbații și-ar dori o soție ca mine pentru că nu prea stau pe acasă și ar sta foarte liniștiți, numai că văd că Silviu o caută cu lumânarea, stă pe lângă mine. Da, este cea mai mare iubire a vieții mele, prietenii noștri spun că noi avem cel mai frumos copil de crescut: România. Ne-am cunoscut exact într-o luptă d-asta pentru România, pentru apărarea a tot ceea ce a mai rămas românesc. I-au închis vreo 3-4 site-uri în care vorbea despre lupta pentru recucerirea suveranității României, mai avem totuși o șansă. Pe vremuri mai și găteam, acum, când gătesc e sărbătoare. Deschide o șampanie că a gătit nevasta, ce să spun", a povestit Diana. 

Diana Șoșoacă a dezvăluit și care sunt calitățile prin care actualul soț, Silviu, a reușit să o cucerească. Senatoarea susține că cel mai important atribut al bărbatușui de lângă ea este inteligența, precum și capacitatea de a dezbate. Frumusețea pe care Diana Șoșoacă pune preț este cea interioară, nu are legătură cu un aspect exerior atrăgător. 

Ar putea să te intereseze și: Diana Șoșoacă, un nou scandal în Parlament

„Inteligența, sclipirea, impetuozitatea, curajul de a spune lucrurilor pe nume, verticalitatea și foarte multe cunoștințe de istorie (n.r așa a cucerit-o soțul pe Diana Șoșoacă). M-a cucerit cu inteligența, evident. Nu mai avem 15 ani să ne cucerim cu frumusețea. Frumusețea este interioară, mentală”, a declarat Diana Șoșoacă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net