Diana Șoșoacă și George Simion, un nou scandal în Parlament

Diana Șoșoacă nu se dezminte! Dacă în urmă cu aproape două săptămâni a aparut în Parlament cu o botniță pentru câini, iată că de această dată Diana Șoșoacă a apelat la injurii pentru a-și impune punctul de vedere. 

image

Diana Șoșoacă și George Simion au făcut spectacol în Camera Deputaților în ziua de luni. Cei doi au întrerupt ședința și și-au exprimat revolta prinvind certificatul verde. 

Parlamentarii AUR, în frunte cu George Simion și senatoarea independentă Diana Șoșoacă au făcut din nou scandal în Parlament, unde au afișat un banner uriaș pe care scria „Libertate fără certificat”.

image

George Simion a solicitat retragerea de pe ordinea de zi a proiectului privind introducerea certificatului verde.

„E bataie de joc. Niciun certificat verde pe teritoriul României. Nu votați niciun certificat pentru că veți avea parte de poporul român”, spunea Simion, în timp ce filma bannerul afișat în plenul Parlamentului.

Iulian Bulai, bruscat de Diana Șoșoacă

Ulterior, la tribuna Parlamentului a venit deputatul USR Iulian Bulai, care în timp ce prezenta un proiect de lege a fost apostrofat de Diana Șoșoacă. George Simion a înregistrat momentul și a părut foarte mândru de atitudinea avută de colega sa. 

Ați făcut mizerii în Parlament. Tinerii educați ai țării, plecați de aici, analfabeților!. La pușcărie”, a zbierat Șoșoacă la el. George Simion a venit, în timp ce transmite live pe Facebook, lângă deputatul USR căruia i-a transmis că „are noroc” că este lăsat să vorbească.

Diana Șoșoacă s-a remarcat prin tonul nagresiv folosit, iar înainte de a părăsi incinta a conchis revoltată. „Să primească cei de la USR cu certificatul lor verde același tratament pe care l-au primit alții de la ei timp de patru ani”, a transmis Diana Șoșoacă. 

Diana Șoșoacă, în paginile publicaților din Europa

După ce a decis să își exprime revolta, purtând o mască în Parlament, Diana Șoșoacă a ajuns să fie subiect de discuțiile și în publicațiile din afara României. 

Cotidianul Periodico Italiano a publicat un articol în care o descrie pe aceasta că fiind un „politician de extremă-dreapta” cu un discurs agresiv anti-vaccinare, anti-european și anti-imigrație.

image

„Fotografia a făcut înconjurul internetului”, au mai scris jurnaliștii italieni, care au amintit de faptul că în ​​România, cât și în țările învecinate, rata de vaccinare este printre cele mai scăzute din Europa, unul dintre motive fiind și discursul agresiv al partidelor de extremă dreapta, promovat de personaje precum Șoșoacă.

image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net