Cine este Diana Șoșoacă, viitor senator AUR. Militează împotriva măsurilor anti-Covid: «I-am spus lui Orban: Arestează-mă, bă!»

image
Diana Șoșoacă a fost avocata lui IPS Teodosie, Arhiespiscopul Tomisului Foto: Arhiva personală

Partidul naționalist AUR este surpriza alegerilor parlamentare de anul acesta. Conform rezultatelor parțiale, a reușit să depășească pragul electoral de 5%, iar astfel va aduce cu sine noi figuri politice în Parlament, printre care Diana Iovanovici-Șoșoacă, ajunsă senator AUR de Iași.

Diana Șoșoacă a devenit vedetă pe Internet, după ce mai multe clipuri în care apare s-au viralizat pe rețelele sociale.  A militat împotriva măsurilor de combatere a pandemiei de COVID-19 și din postura de avocat cu care IPS Teodosie a venit în fața judecătorilor în recentul scandal al pelerinajului de Sfântul Andrei, potrivit Digi24. Diana Iovanovici-Șoșoacă a devenit cunoscută mai ales în perioada pandemiei. Unul dintre momentele virale a fost t un discurs ținut în octombrie la Iași, după decizia impunerii de restricții cu prilejul pelerinajului de la Sfânta Parascheva.

Diana Șoșoacă: „Cine e Iohannis, să ne spună nouă să nu mergem la Sfânta Paraschiva?”

„Cine e Iohannis, să ne spună nouă, poporul pe care și-a clădit puterea, să nu mergem la Iași, la Sfânta Paraschiva? I-am spus lui Orban: Arestează-mă, bă! Că nu mă oprești tu pe mine!”, a declarat la vremea aceea Șoșoacă. După Iași, la doar două luni distanță, Diana Șoșoacă a fost implicată într-un scandal similar. Este vorba despre controversele iscate de restricțiile luate de Sf. Andrei.

 IPS Teodosie, Arhiespiscopul Tomisului a dat în judecată autoritățile din Constanța pentru a ridica restricțiile.

„Îmi caut niște avocați serioși”, a spus Teodosie. Astfel, avocatul Diana Ivanovici-Șoșoacă a fost cea care l-a reprezentat în instanță pe înaltul ierarh bisericesc. Demersurile legale n-au avut succes, după ce Tribunalul Constanța a decis ca la pelerinaj să participe doar localnicii. Hotărârea instanței a fost însă, practic, degeaba, deoarece, în cele din urmă, jandarmii și poliția nu au făcut nimic pentru a-i opri pe pelerinii și pe credincioșii sosiți din alte localități.

 „Și dacă ne-ar fi oprit, o luam pe câmp şi ajungeam la Sfântul Andrei. Doamne ajută!”, a spus ea.

george simion port popular jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
laura cosoi jpg
amber heard atunci vs acum jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
dana nalbaru noua piesa2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
E bine în parc, păcat că sunt atâţia ţânţari! jpeg
Lucile Randon
lacul techirghiol apa roz explicatie fenomen constanta 775659 webp
soție george simion jpeg
iPhone App Store piata de aplicatii Apple FOTO Shutterstock
colaj kate middleton jpg