Casa Dianei Șoșoacă, vandalizată? Senatoarea a reclamat că locuința a fost atacată cu ouă

Ultima actualizare:

Senatoarea Diana Șoșoacă a depus în decursul zilei de duminică, 17 aprilie, o reclamație la Poliția Capitalei, după ce casa i-ar fi fost vandalizată. Șoșoacă a explicat că a fost plecată de acasă o perioadă, incidentul având loc în lipsa ei.

Diana Șoșoacă a reclamat că locuința i-ar fi fost vandalizată Foto: Arhivă
Diana Șoșoacă a reclamat că locuința i-ar fi fost vandalizată Foto: Arhivă

Senatoarea Diana Şoşoacă a sesizat duminică Poliţia Capitalei cu privire la un incident de vandalism, care ar fi avut loc în timp ce parlamentarul nu se afla acasă, potrivit unor surse judiciare citate de G4Media.

Casa Dianei Șoșoacă, atacată cu ouă

Fosta senatoare AUR a reclamat faptul că în momentul în care a ajuns la locuința sa, a observat cum în geamuri au fost aruncate mai multe ouă, dorind acum să identifice persoana sau persoanele care au pus la cale „atacul”.

Şoşoacă le-a explicat oamenilor legii că a lipsit de acasă mai bine de o săptămână, în acest timp imobilul său fiind vandalizat. Fiind o prezență controversată, senatoarea s-ar putea confrunta, într-adevăr, cu oameni care doresc să îi facă rău.

Diana Șoșoacă și-a câștigat notorietatea în spațiul public după ce a făcut parte din partidul AUR, ulterior alegând să devină senator independent. Șoșoacă este unul dintre cele mai controversate personaje din scena politică românească, fiind cunoscută în special pentru demersurile anti-vacciniste, pe întreaga perioadă a pandemiei militând și împotriva purtării măștii de protecție, pe care o numește „botniță”.

Scandalurile în care a fost implicată Diana Șoșoacă

Mai mult decât atât, Diana Șoșoacă a fost cercetată penal de procurorii DIICOT pentru zădărnicirea combaterii pandemiei COVID-19, după ce a blocat activitatea unui centru de vaccinare dintr-o comună aflată în scenariul roșu. „Jos masca! Jos masca! Jos mascarada! La pușcărie! Primarul la pușcărie! Fără vaccinare!”, scanda pe atunci senatoarea, într-un live pe platforma Facebook.

Citește și: Diana Șoșoacă a purtat botniță în Parlament. Cum o descrie presa din Italia: „Masca lui Hannibal Lecter”

Astfel, în urma intervenției sale și a mai multor persoane anti-vacciniste, care au protestat în ziua respectivă în fața centrului, persoanele nu s-au mai prezentat la vaccin.

O altă apariție controversată de-a senatoarei a fost cea în care s-a prezentat cu o botniță în Parlamentul României, pentru a ironiza astfel purtarea măștii de protecție. Imaginile au ajuns și în presa din străinătate, unde Șoșoacă a fost aspru criticată și comparată cu personajul Hannibal Lecter.

Un alt episod controversat s-a întâmplat în 2021, când Șoșoacă a fost acuzată de postul italian de televiziune Rai 1 că ar fi încuiat-o în biroul său pe cunoscuta jurnalistă Lucia Goracci în urma unui interviu care includea câteva întrebări despre pandemia de COVID-19. Atunci, și soțul senatoarei a fost acuzat de ultraj.

Citește și: Diana Şoşoacă, scandal cu jurnalişti Rai Uno. Soţul ei, pus sub învinuire pentru ultraj

Diana Iovanovici Șoșoacă este de meserie avocat, iar în prezent este și senatoare independentă. Aceasta a fost exclusă din grupul parlamentar al partidului AUR pe data de 10 februarie 2021.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net