Diana Şoşoacă, scandal cu jurnalişti Rai Uno. Soţul ei, pus sub învinuire pentru ultraj

Ultima actualizare:

    Diana Șoșoacă Sursă foto: Inquam Photos
Diana Șoșoacă Sursă foto: Inquam Photos

Diana Şosoacă şi soţul ei, Dumitru – Silvestru Şoşoacă, au fost implicaţi, vineri seară (10 decembrie), într-un scandal cu jurnalişti de la postul italian de televiziune Rai Uno, la cabinetul de avocatură de senatoarei AUR. După incident, soţul Dianei Şosoacă a fost pus sub învinuire de procurorii de la Parchetul de pe lângă judecătoria Sectorului 1 pentru ultraj.

Vineri seara, Silvestru Şoşoacă l-ar fi agresat pe unul dintre poliţiştii care au venit la cabinetul de avocatură al soţiei sale. Oamenii legii se aflau acolo pentru că reporterii Rai Uno au filmat sediul cabinetului. Pe fondul unor discuţii în contradictoriu, bărbatul a agresat un poliţist. 

”În data de 10 decembrie 2021, prin apel 112, o persoană a reclamat că la sediul cabinetului său de avocatură s-a prezentat o echipă a unei televiziuni străine, iar pe fondul întrebărilor adresate, cu privire la realizarea interviului, s-a declanşat un conflict. La faţa locului s-au deplasat, de urgenţă, poliţişti din cadrul Secţiei 4.  În cauză au fost întocmite două dosare penale, unul pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj, iar cel de al doilea urmează a fi înaintat către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în vederea stabilirii situaţiei de fapt”, a transmis Poliţia Capitalei.

Soţul Dianei Şoşoacă a fost audiat la Parchet, unde s-au strâns mai mulţi susţinători ai acestuia şi ai parlamentarului AUR. Ei au fost violenţi cu poliţia şi jurnaliştii de la faţa locului. ”Ori îi termină şefii lor, ori îi terminăm noi până atunci!”, au spus susţinătorii lui Şoşoacă. 

Diana Şoşoacă a declarat că va da în judecată Poliţa Română. 

Intră pe adevarul.ro pentru a citi de ce a luat senatoare această decizie şi cum comentează conflictul cu jurnaliştii Rai Uno

Citeşte şi

Scene ilare în Parlament! Diana Șoșoacă a purtat botniță și a strigat "Trăiască România liberă"!

VIDEO Diana Șoșoacă, un nou scandal în Parlament. A sunat la 112: "S-a dat ordin să fiu bătută"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net