Denise Rifai atrage ca un magnet bărbații! Reporterul Click! a fost cucerit pe loc

Denise Rifai a participat la evenimentul momentului, în grădina hotelului JW Mariott din Capitală. Nu e de mirare că vedeta a atras toate privirile, chiar și pe cele ale reporterului nostru, căci prezentatoarea TV a renunțat la sobrietate, și-a luat la purtător zâmbetul, hainele de vară și a făcut furori!

În general, este o persoană foarte impunătoare, căreia invitații îi răspund la orice întrebare, fără să stea prea mult pe gânduri- așa o vedem la televizor. În realitate, însă, Denise Rifai este efervescența întruchipată, mereu cu glumele la ea și gata să te facă să râzi și, dacă asta nu e suficient, până și look-urile vedetei sunt altele, în afara micului ecran.

Nu rata:  Denise Rifai si-a schimbat look-ul! De 40 de ori ne întrebăm de ce?

Altele, dar la fel de scumpe, am putea să adăugăm. La petrecerea „A List”, Denise Rifai a purtat o ținută albă, căci așa se cerea, având în vedere că toate vedetele prezente s-au conformat. A optat pentru o rochie midi, din dantelă, însă a avut grijă să păstreze decența și s-a asigurat că dublura acoperă tot ce este de acoperit. Ieftin până aici, nu-i așa? Stați să ajungem la accesorii!

Denise Rifai, ținută de mii de euro la cel mai „hot” white party

O mare fană a brand-ului, Denise Rifai are mai multe perechi de pantofi de la Christian Loboutin, iar astăzi a preferat să poarte un model clasic, stiletto, nude, care costă „doar” 600 de euro, cu aproximație, pe site-urile de specialitate. Geanta supradimensionată, „On the go”, semnată de Louis Vuitton, nu ne arată doar că prezentatoarea este mereu „pe fugă”, ci și că are cu ce să umple o asemenea poșetă. Nu de alta, dar costă cam 3000 de euro, cel mai ieftin model.

Vezi și: Cea mai importantă lecție de viață pe care Denise Rifai a primit-o de la tatăl ei: «Este cel mai bun antrenor al meu»

Fidelă mărcilor (și nu numai), Denise Rifai a ales o curea maro tot de la Louis Vuitton- știți cum se spune, e bine să ne asortăm accesoriile uneori. Centura extrem de subțire costă nici mai mult, nici mai puțin de 600 de euro, însă investiția adevărată se vede abia la mâna vedetei. Practic, putem spune că a ieșit din casă cu multe zeci de mii de euro pe mână, la propriu.

Prezentatoarea de la Kanal D se îmbracă la fel ca vedetele din SUA, de la cele mai mari brand-uri

Și dacă trăsăturile sale n-ar fi fost suficiente, deși nu e cazul, e normal ca Denise Rifai să atragă pe toată lumea cu asemenea comori. Cartier, Tiffany și diamante- acestea sunt laitmotivele. Cea mai cunoscută brățară, poate, este cea a „iubirii” (n.red. – Love bracelet) și este, pe cât de frumoasă, pe-atât de costisitoare. Pentru un singur accesoriu, Denise Rifai a scos din buzunar 8000 de euro, la care adăugăm încă aproape 4000, pe modelul „Tiffany T” și nici nu vrem să știm cât a costat brățara tennis din diamante.

Printre fanii acestor brățări se numără și Anamaria Prodan, care are o colecție importantă. Kylie Jenner și surorile Kardashian sunt doar câteva dintre vedetele de peste hotare care au investit în accesorii de la Cartier. La un calcul simplu, doar pentru acest eveniment, prezentatoarea de la Kanal D a cheltuit peste 15.000 de euro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net