Denise Rifai si-a schimbat look-ul! De 40 de ori ne întrebăm de ce?

Denise Rifai are calitatea de a te surprinde mereu. Prezentatoarea de la Kanal D adoră moda, accesoriile și aparițiile șic, așa că schimbările de look sunt la ordinea zilei pentru ea. De la culoarea părului, până la coafuri sau haine, jurnalista știe să fie mereu alta.

Denise Rifai, în primul ei an de Kanal D
Denise Rifai, în primul ei an de Kanal D

La televizor o vedem sobră, îmbrăcată cu sacou și purtând accesorii discrete. În afara platoului de televiziune însă, Denise Rifai e cu totul altă femeie, fiind departe de imaginea la patru ace afișată în fiecare duminică, în emisiunea de la Kanal D.

Citește și: Cum arată Denise Rifai în rochie mini! Dură la emisiune, senzuală pe stradă

Denise este cât se poate de dezinvoltă când iese pe stradă și are curaj în a-și alege ținutele. Noi am surprins-o de câteva ori așa cum nu o vezi pe micul ecran, iar surpriza a fost una plăcută. Știe să își pună în evidență atuurile fizice și poartă haine foarte moderne.

Denise Rifai și-a schimbat coafura

Dar iată că nici în ceea ce privește culoarea părului, coafura sau machiajul Denise nu suportă monotonia. Vedeta a publicat vineri pe Instagram câteva imagini noi, în care vedem un păr mai scurt, un breton mai des, un brunet mai intens, dar și un machiaj profi. Vedeta nu e ezitat să-și etaleze bijuteriile și unghiile roșii, impecabile.

Raluca Turcan, invitată în emisiunea de duminică

În ediția de duminica aceasta a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai” o vom vedea pe Raluca Turcan, deputat PNL.

“Vă simțiți în siguranță în România?”, Când se va prăbuși sistemul de pensii?”, “De ce PNL nu poate fi condus cu succes de o femeie?”, “Cine ar fi fost Raluca Turcan fără Theodor Stolojan?”, “S-a încercat racolarea dumneavostră în timpul studiilor la Moscova?”, “Cine v-a tras pe linie moartă?”, “Ați regretat vreodată că ați renunțat la pian?” sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări pe care Denise Rifai i le va adresa Ralucăi Turcan.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
image
image
image
image
image
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net