Denise Rifai, fără strop de machiaj și cu o ținută ultima fiță. Unde se răsfață când nu apare la TV

Denise Rifai arată trăsnet la 36 de ani, însă total diferit de cum o vedem la Kanal D, la emisiunea cu întrebări incomode pentru personalități. Fotoreporterii Click! au surprins-o prin oraș, la "vânătoare" de dulciuri, îmbrăcată într-o ținută șic și fără strop de machiaj pe față. 

image

Denise Rifai e pasionată de modă, jurnalism și...mașini scumpe. Cel puțin asta se vede cu ochiul liber. Realizatoarea emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai", de la Kanal D, a fost surprinsă de fotoreporterii noștri la volanul unui Mercedes GLE roșu ca focul, în valoare de aproximativ 100.000 de euro, îmbrăcată ca din revistă, dar fără urmă de farduri pe chip.

Se pare că vedeta s-a săturat să poarte pe față "tencuiala" impusă de munca în televiziune, așa că în timpul liber preferă să își lase tenul să respire. Rifai era îmbrăcată cu o vestă lungă, din blană, pantaloni albi, cizme peste genunchi și o bluză neagră. Avea o geantă de laptop, bijuterii și celebra ei coafură cu breton. 

Denise Rifai a mers pe jos aproape 500 de metri, pentru a cumpăra prăjituri de la cofetaria Dacianei și a lui Victor Ponta. Denise și-a parcat mașina în zona Floreasca, dupa care a făcut o plimbare până la cofetăria proaspăt deschisă de soția fostului prim ministru al României. Înainte de a ajunge la mașină, Denise a trecut și pe un fast food cu specific libanez,. Se pare că din meniul ei nu lipsesc delicatesele și bombele calorice, însă asta nu se vede și pe silueta ei. 

Denise conduce un Mercedes roșu. Fotografii: BLITZ
Denise conduce un Mercedes roșu. Fotografii: BLITZ

Denise Rifai: "Mi-aș fi dorit să am alături un bărbat care să mă iubească"

Denise Rifai s-a născut pe 26 septembrie 1985 și a absolvit Academia de Studii Economice din București și Facultatea de Limbi Străine, Secția Engleză-Arabă. Timp de 9 ani, a fost angajata postului de televiziune Realitatea TV, iar din 2020 a trecut în echipa Kanal D, unde realizează emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai".

Vedeta este discretă cu viața personală, însă a recunoscut, într-un interviu pentru Click!, că tânjește după dragoste și familie. "Toată viața mi-am dorit să am un bărbat al meu și copii. Sunt femeie matură, dar departe de a-mi întemeia o familie și de a face copii. Sunt departe de acel moment care, în mod normal ar fi trebuit să se întâmple. Mi-aș fi dorit să am alături un bărbat care să mă iubească, cu care să fiu căsătorită, eu cred în această instituție a căsătoriei, și să am nu unul, ci patru copii: trei băieți și o fată. Dar nu a fost să fie", ne declara Denise.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
maria dragomiroiu sot jpg
FotoJet (31) jpg
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net