Ilinca a încins hora printre oameni. Mireasa lui Simion s-a alăturat mulțimii într-un mare stil!

#Exclusiv Click!

George Simion a organizat într-adevăr o nuntă atipică, iar liderul AUR este cunoscut pentru stilul său nonconformist. Se pare că și mireasa Ilinca este la fel de spontană ca alesul ei, căci tânăra sprințara, cu chef de joc, a renunțat la pantofii eleganți pentru o pereche de adidași ca să danseze hora. 

george simion ilinca pregatiri nunta (19) png

Liderul AUR nu a ales-o pe Ilinca Simion să-i fie soție doar pentru frumusețea ei, ci pentru talentele sale de bună gospodină, dar și pentru spiritul ei rebel care se potrivește de minune cu personalitatea imprevizibilă a lui George Simion. 

Vezi și: Ilinca Simion, elegantă și senzuală ca o Cosânzeană, în rochia de cununie: «O să mă obișnuiesc greu să fiu doamna Simion»

Tânăra Ilinca Simion a renunțat la formalități, mai exact la pantofii eleganți cu toc, așa că a încălțat o pereche de adidași și s-a prins în horă cu invitații de la nuntă. Aleasa liderului AUR a demonstrat că se pricepe de minune la dansurile tradiționale românești.

Ilinca s-a pus în mijlocul unei hore care era în toi și a jucat de mama focului în adidași,  și rochia ei albă, cu cosițele șatene atârnându-i până la brâu. Mireasa s-a prins și ea în horă, s-a învârtit  și a dănțuit cu ceilalți invitați, sprintenă și entuziasmată. 

Nu rata nici: Soția lui George Simion " Rochia de mireasă este exact așa cum mi-am dorit și cu accente tradiționale românești"

Maniera romantică în care George Simion i-a oferit Ilincăi inelul de logodnă

Ilinca Simion a povestit, în exclusivitate pentru Click!, cum a primit inelul de la George Simion. Tânăra soție a liderului AUR l-a dat de gol pe politician ca fiind un bărbat romantic și creativ care știe cum să-și surprindă femeia iubită. 

Hai să vezi și: VIDEO Trecui dealul la Măciuca unde își face George Simion nunta

Ilinca primit inelul de logodnă de la doi polițiști, care i-au oprit pe cei doi îndrăgostiți pe autostradă, într-un scenariu bine regizat de George Simion.

Eram în maşină, pe la Dărmăneşti, ne-a oprit un echipaj de poliţie, ne-a cerut buletinele, ne-a pus întrebări, eu am crezut că este abuz că nu făcusem nimic şi am scos telefonul să filmez. La care deodată agentul spune: din partea domnului Simion avem un cadou. În clipa aia am ştiut că este inelul pentru că recunosc, îl aşteptam, îmi doream mult asta”, a mărturisit Ilinca. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

Survivor Romania webp
Ahmet Eyüp Türkaslan, Facebook jpg
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia
Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
Cutremur Turcia, Getty jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
cub andreea esca png
Farul CSU Craiova, Sportpictures jpg
image
image
image
image
image
image
baza jos (captura video) jpg
crima londra jpg
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
front captura jpg
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia
miri nunta jpeg