Ilinca a încins hora printre oameni. Mireasa lui Simion s-a alăturat mulțimii într-un mare stil!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

George Simion a organizat într-adevăr o nuntă atipică, iar liderul AUR este cunoscut pentru stilul său nonconformist. Se pare că și mireasa Ilinca este la fel de spontană ca alesul ei, căci tânăra sprințara, cu chef de joc, a renunțat la pantofii eleganți pentru o pereche de adidași ca să danseze hora. 

george simion ilinca pregatiri nunta (19) png

Liderul AUR nu a ales-o pe Ilinca Simion să-i fie soție doar pentru frumusețea ei, ci pentru talentele sale de bună gospodină, dar și pentru spiritul ei rebel care se potrivește de minune cu personalitatea imprevizibilă a lui George Simion. 

Vezi și: Ilinca Simion, elegantă și senzuală ca o Cosânzeană, în rochia de cununie: «O să mă obișnuiesc greu să fiu doamna Simion»

Tânăra Ilinca Simion a renunțat la formalități, mai exact la pantofii eleganți cu toc, așa că a încălțat o pereche de adidași și s-a prins în horă cu invitații de la nuntă. Aleasa liderului AUR a demonstrat că se pricepe de minune la dansurile tradiționale românești.

Ilinca s-a pus în mijlocul unei hore care era în toi și a jucat de mama focului în adidași,  și rochia ei albă, cu cosițele șatene atârnându-i până la brâu. Mireasa s-a prins și ea în horă, s-a învârtit  și a dănțuit cu ceilalți invitați, sprintenă și entuziasmată. 

Nu rata nici: Soția lui George Simion " Rochia de mireasă este exact așa cum mi-am dorit și cu accente tradiționale românești"

Maniera romantică în care George Simion i-a oferit Ilincăi inelul de logodnă

Ilinca Simion a povestit, în exclusivitate pentru Click!, cum a primit inelul de la George Simion. Tânăra soție a liderului AUR l-a dat de gol pe politician ca fiind un bărbat romantic și creativ care știe cum să-și surprindă femeia iubită. 

Hai să vezi și: VIDEO Trecui dealul la Măciuca unde își face George Simion nunta

Ilinca primit inelul de logodnă de la doi polițiști, care i-au oprit pe cei doi îndrăgostiți pe autostradă, într-un scenariu bine regizat de George Simion.

Eram în maşină, pe la Dărmăneşti, ne-a oprit un echipaj de poliţie, ne-a cerut buletinele, ne-a pus întrebări, eu am crezut că este abuz că nu făcusem nimic şi am scos telefonul să filmez. La care deodată agentul spune: din partea domnului Simion avem un cadou. În clipa aia am ştiut că este inelul pentru că recunosc, îl aşteptam, îmi doream mult asta”, a mărturisit Ilinca. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net