Ilinca Simion, elegantă și senzuală ca o Cosânzeană, în rochia de cununie: «O să mă obișnuiesc greu să fiu doamna Simion»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Desi anunțaseră că fac cununia la ora 16:00, George Simion și Ilinca au ajuns la primăria din Măciuca la ora 15:00. Fotoreporterii Click! au fost pe fază și i-au surprins pe cei doi îmbrăcați la patru ace. Ilinca era de-a dreptul superbă într-o rochie elegantă de culoare albă, cu un detaliu provocator, ce-i punea în evidență silueta. 

Ilinca Simion, elegantă și senzuală ca o Cosânzeană
Ilinca Simion, elegantă și senzuală ca o Cosânzeană

Cei doi îndrăgostiți s-au prezentat mai devreme la primărie pentru formalități, pesemne George Simion și Ilinca nu au mai avut răbdare, căci așa este iubirea tânără, spontană și neliniștită. Liderul AUR și-a făcut apariția îmbrăcat într-un costum negru cu cămașă neagră, pășind mândru și protector alături de aleasa inimii sale, Ilinca, viitoarea doamnă Simion. 

Nu rata: George Simion, făcut cerșetor de Diana Șoșoacă, după ajutorul cerut pentru nuntă

La nunta anului a luat parte și Dan Diaconescu, care i-a însoțit pe tineri la Primărie. Reporterii Click! au surprins ipostaze unice cu fostul patron OTV, pe care le puteți vedea AICI.

Ha să vezi și: Dan Diaconescu, martor la cununia civilă dintre George Simion și Ilinca

Ilinca lui Simion, apariție WOW!: «Nu sunt obișnuită cu popularitatea!»

Ilinca a fost o apariție care a luat prin surprindere pe toți cei prezenți. Tânăra a optat pentru o rochie albă de lungime medie, care avea un element surpriză, o despicătură de-a lungul coapsei, detaliu de o senzualitate discretă, potrivită pentru o tânără viitoare mireasă.

WOW: EXCLUSIV! Poftiţi la nunta unicat a lui George Simion!

Ținuta Ilincăi a îmbinat stilul elegant cu cel provocator, astfel că aleasa lui Simion a strălucit la brațul liderului AUR. Ilinca și-a asortat vestimentația cu o pereche de sandale cu toc, care îi confereau o notă de eleganță aparte. 

Ilinca a pășit emoționată alături de George Simion și ne-a declarat că este extrem de entuziasmată pentru nunta mare care urmează. 

Mi-am dorit o nuntă foarte mare cum este nunta noastră. O să mă obișnuiesc greu să fiu doamna Simion, nu sunt obișnuită cu popularitatea!

George Simion a declarat ca au venit la Primărie doar pentru formalități, iar acum se duc să facă cununia civilă, în cadrul complexului, într-un loc special amenajat, unde vor semna și actele.

Simion a declarat că presa nu are acces. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net