Gigi Becali „investește” 2 tone de brânză în nunta lui George Simion!

George Simion, liderul partidului AUR, pune la punct ultimele detalii ale mega-evenimentului pregătit pentru finalul acestei luni, nunta cu aleasa inimii sale, Ilinca.

George Simion FOTO Inquam / Ilona Andrei
George Simion a anunțat că oricine dorește poate participa la nunta sa, din comuna vâlceană Măciuca.

Pentru că vrea ca meniul să conțină mămăliguță cu brânză, George Simion s-a dus să ia produsul lactat, de la cel mai cunoscut crescător de oi al țării, nimeni altul decât Gigi Becali!

Becali a sărit cu brânză în ajutorul lui Simion, pentru a completa meniul

Astfel, Becali și-a luat de la gură o impresionantă cantitate de brânză pentr a-i da lui Simion nu mai puțin de două tone. 

Tocmai am plecat de la Gigi Becali, care o să ne ajute cu 2.000 de kilograme de brânză. O să avem şi mămăliguţă cu brânză”, a dezvăluit George Simion în emisiunea lui Ionuț Cristache.

Citește și: Ilinca, ai grijă! George Simion înnebunește toate femeile cu freza asta nouă

Pe 27 august, George Simion va renunța la burlăcie și se va căsători cu Ilinca, în satul Oveselu, comuna Măciuca din județul Vâlcea. Politicianul a anunțat o nuntă tradițională, fără dar, ca o masă câmpenească, la care poate participa oricine își dorește.

Astfel, până în acest moment, și-au anunțat participarea peste 15.000 de persoane! Mai mult, George Simion a spus că va avea câte o pereche de nași din fiecare județ al țării.

George Simion, câte o pereche de nași din fiecare județ al țării

Așadar, se anunță o misiune grea pentru preoții care vor oficia slujba de cununie. Aceștia vor trebui să rostească numele a peste 80 de nași! Nu putem decât să ne imaginăm cât va dura doar acest moment.

Nici pentru George Simion, un tradiționalist convins, nu se anunță o misiune ușoară, dacă, în calitate de fin va dori să își viziteze și să ploconească toți nașii, pe parcursul anului. Rămâne de văzut cum se va descurca.

În materie de divertisment, George Simion a ținut să anunțe și lista artiștilor care vor bucura auzul mesenilor. „Va fi Phoenix, va fi Sava Negrean Brudaşcu, va fi Sofia Vicoveanca, Nicolae Voiculeţ. Am şi nişte lăutari din Bucureşti, taraful lui Viorel Pană. S-au supărat că nu i-am menționat cu altă ocazie”, a mai anunțat George Simion în emisiunea moderată de Ionuţ Cristache și Ion Cristoiu.

Citește și: Nunta lui George Simion, mai ceva ca Revelionul la Oache! Își pune pirostriile în Măciuca, iar numărul de invitați e copleșitor

George Simion a menționat că participarea la nunta sa se va face pe baza unei brățări de acces, similară concertelor și altor evenimente culturale. Meniul va fi unul tradițional românesc, așadar nu vor lipsi sarmalele și friptura, dar nici vinul alb.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
Merisoreanu si Ionela Prodan
BeFunky collage (28) jpg
teo trandafir jpg
viorel lis si oana lis
Sanziana Buruiana party 2 jpg
Umar Kremlev si Vladimir Putin FOTO Profimedia jpg
Hidroelectrica FOTO Inquam Photos/Octav Ganea
image
image
image
image
meghan markle 4 jpg
Medicamente pentru Ucraina
must (pixabay)
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
calendar ortodox 2021 06 octombrie toma de gabriel toma chituc jpeg
NASA (sursa FOTO captura video CNET Highlights)