Diana Șoșoacă are conturile bancare poprite. Senatoarea nu și-ar fi plătit taxele și impozitele

Ultima actualizare:

Lucian Heiuș, șeful ANAF, a declarat că Diana Șoșoacă se comportă ca fiecare contribuabil rău platnic, referindu-se la datoriile pe care senatoarea le are la bugetul de stat. 

De altfel, acesta a mai menționat că Diana Șoșoacă inventează dușmani și lansează scenarii suprarealiste, în care să ateste că mai multe personaje au ceva împotriva ei, potrivit News.ro.

Conturile bancare ale Dianei Șoșoacă sunt poprite de către ANAF

Șeful ANAF a mai precizat privind cazul Dianei Șoșoacă că au început executările silite prin poprirea conturilor bancare și emiterea unei adrese către Senat, prin care i se solicită să i se rețină o trime din indemnizațiile de senator, așa cum prevede legea. Lucian Heiuș a mai precizat că impozitele și taxele nu au culoare politică.

Citește și: Diana Șoșoacă, sancționată pentru discriminare după afirmațiile făcute despre Arafat. Ce amendă are de plătit

Luni, Lucian Heiuș, șeful ANAF, a avut o conferință de presă în care a discutat despre datoriile la bugetul de stat pe care senatorul Diana Șoșoacă le are. Acesta a mai subliniat că, de fapt, senatoarea are un comportament foarte asemănător cu orice alt contribuabil rău platnic. 

Urmărește și: S-a aflat adevărul despre scandalul dintre Diana Şoşoacă şi jurnaliştii Rai Uno: «Soțul senatoarei m-a luat la pumni»

De altfel, Heiuș a mai subliniat că în loc să-și achite datoriile către stat, senatoarea inventează „dușmani și scenarii fanteziste”, care încearcă să o scoată basma curată.

“Doamna Şoşoacă are de achitat nişte obligaţii la bugetul de stat şi, din păcate, are un comportament ca orice alt contribuabil rău platnic. În loc să îşi achite obligaţiile pe care le are, inventează duşmani şi lansează şi scenarii fanteziste de multe ori că cineva are ceva cu dumneaei. Eu am spus-o şi o repet de fiecare dată:

Din punct de vedere al ANAF-ului, impozitele şi taxele nu au culoare politică. Doamna senator Şoşoacă pentru noi este un contribuabil ca oricare altul”, a afirmat şeful ANAF.

De asemenea, șeful ANAF a mai subliniat că a început procedurile de executarea silită prin poprirea conturilor bancare ale Dianei Şoşoacă.

„A acumulat nişte obligaţii la bugetul de stat, a intrat în executare silită, i-a fost emisă somaţia, nu a achitat, i s-a început executarea silită prin poprirea conturilor bancare şi emiterea unei adrese către Senatul României prin care i se solicită să i se reţină, aşa cum prevede legea, o treime din indemnizaţia de senator, până la concurenţa sumei pe care o are de plată către bugetul de stat. 

Trebuie să înţeleagă toată lumea din ţara asta că atunci când ai obligaţii de plată către bugetul de stat, nu contează cine eşti, ce profesie ai sau ce poziţie ai. Din contră, ar trebui ca cei care ocupă funcţii în aparatul de stat sau în Parlamentul României să aibă chiar un comportament exemplar pentru restul populaţiei”, a mai transmis şeful ANAF.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net