Diana Şoşoacă, circ din nou în Parlament: "Pune-ţi botniţa aia pe ochi, să nu te mai vezi"

Diana Şoşoacă a făcut iar circ în Parlament, miercuri (22 decembrie). Senatoarea ex-AUR a jignit-o pe Nicoleta Pauliuc, de la PNL şi i-a ameninţat pe restul parlamentarilor.

Diana Şoşoacă foto: Mediafax
Diana Şoşoacă foto: Mediafax

Diana Şoşoacă a intrat live pe Facebook miercuri, din plenul şedinţei de Senat. În filmare, se aude cum ea îî cere demia Nicoletei Pauliuc şi o acuză că înjură şi insultă oamenii

”Daţi-vă demisia! Vai, ce penibilă eşti! Penibilooo! Penibilooo ce eşti! Vezi-ţi de treaba ta, siguranţă naţională! Pune-ţi botniţa aia pe ochi, să nu te mai vezi. Eşti plină de răutate! Toţi se plâng de răutatea ta! Cum îţi baţi joc de ei şi îi înjuri la Comisie. Asta mai ştii? De ce nu spui cum îi înjuri pe oameni la Comisie? Se plâng toţi de tine cum îi înjuri şi îi insulţi pe oameni! Ruşine să îţi fie, că nu sunt slugile tale!”, a comentat Diana Şoşoacă, din sală, la intervenţia senatoarei PNL Nicoleta Pauliuc, potrivit news.ro.

Diana Şoşoacă, ameninţări la adresa parlamentarilor: “O să vă iau pe rând pe fiecare”

Apoi, senatoarea şi-a continuat valul de atacuri de la tribună. Vizaţi au fost toţi parlamentarii PSD, PNL şi USR. Şoşoacă a făcut referire la protestele de marţi, când mii de oameni s-au adunat în faţa Parlamentului pentru a manifesta împotriva certificatului verde.

”Sunteţi nişte neruşinaţi. Şi voi şi ceilalţi care aţi stat ascunşi în Parlament, exact ca nişte şobolani. PSD, PNL sunteţi aceeaşi mizerie, sunteţi FSN-ul care a ajuns la putere. Este inacceptabil ceea ce faceţi, v-aţi bătut joc! Aveţi respect pentru poporul din ţară. Nu sunt huligani, nu sunt nişte nemernici, sunt poporul român! O groază de analfabeţi funcţionali în Parlamentul României”, a spus Şoşoacă

Ea şi-a continuat discursul cerând un moment de reculegere pentru victimele Revoluţiei române. Însă, la îndemnul ei au răspuns doar parlamentarii AUR , care s-au ridicat din bănci. 

Senatoarea a comentat din nou pe live, pe Facebook, ameninţându-i pe parlamentari:”V-aţi pus cu mine, o să vă ia dracu pe toţi! O să vă iau pe rând pe fiecare, până veţi ceda în faţa poporului român. Neruşinaţii din Parlament au tupeu, nu au ţinut un moment de reculegere faţă de revoluţionari”, a mai spus Şoşoacă.  

Diana Şoşoacă a venit cu botniţă în plen

De-a lungul timpului, Diana Șoșoacă s-a remarcat prin comentariile inedite și acțiunile controversate. Un episod recent a fost cel în care a venit cu botniţă în Parlament.

„I-am cerut Sfântului Nicolae să îmi dea un cadou pentru aniversarea Constituției României. Asta mi-a lăsat. Este o botniță prin care Constituția, drepturile fundamentale au fost anulate de Parlament și președinte. Trăiască România liberă! Jos botnița!”, a strigat Șoșoacă de la tribuna Parlamentului,după ce și-a acoperit fața cu o botniță destinată patrupedelor.

cub mama theo rose carmen harra png
zodii care sunt vampiri energetici jpg
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
Brad Pitt (5) jpg
tanara dezbracata in pat jpg
andreea esca 6 png
fiii lui adrian nastase jpg
cub anda calin png
Armata Roşie Fototeca Online a Comunismului Românesc
Screenshot 2022 12 01 at 17 09 48 png
image
image
image
image
travel 778338 1920 jpg
Elom Agbegninou jpg
fasole ziua nationala jpeg
Google Doodle 1 Decembrie 2022
Alexis Waldrone si Petunia jpg
fiii lui adrian nastase jpg