Fiica mijlocie a lui Gigi Becali, femeie de afacere în toată regula!

Gigi Becali are toate motivele să fie mândru! La doar 26 de ani, fiica sa mijlocie, Alexandra, a dat deja lovitura în lumea afacerilor și câștigă sume impresionante de bani. Oare a moștenit de la Gigi pasiunea pentru afaceri? 

Gigi Becali este un tată mândru
Gigi Becali este un tată mândru

Patronul FCSB are trei fete, iar cea mijlocie, pe nume Alexandra, a moștenit interesul pentru afaceri. Alexandra s-a lansat în domeniul imobiliarelor și deja câștigă sume frumoase. Încă de anul trecut, tânăra vinde mai multe apartamente aflate în zona de nord a Bucureștiului, iar prețurile pe care le cere nu sunt deloc de neglijat, ci unele pe măsura dotării imobilelor de lux.

Momentan, Alexandra supraveghează construcția unor alte blocuri, care vor fi date spre vânzare la finele anului 2023, conform primelor estimări.

Citește și: Motivul bizar pentru care Gigi Becali nu a mai fost naș la nunta Mariei Iordănescu 

Gigi Becali și doi dintre copiii săi, implicați în afaceri imobiliare 

În trecut, Gigi Becali dezvăluia că este nespus de mândru de fiica sa și mărturisea că unii oameni deja au început să plătească avansul pentru a-și asigura o locuință în blocurile extravagante. 

„Am început proiecte imobiliare și cu prima fată și cu a doua. Ne vom extinde foarte mult, vom face case și blocuri de sute de milioane de euro. Aveam planul ăsta mai de demult, dar acum piața a crescut, e cerere multă, ofertă nu prea e și atunci, dacă tot e, am zis hai să ne apucăm să facem.

Vezi și: Imagini rare cu soția lui Gigi Becali, la cumpărături cu nepoata 

Eu am firma «Becali Imobiliare» prin care se vând apartamentele, răspund în fața oamenilor că tot ce se vinde este în regulă, nu-i păcălește nimeni”, povestea Gigi Becali. 

Și Teodora, fiica cea mare a patronului FCSB este implicată în afaceri imobiliare. Ea construiește apartamente pe terenul pe care l-a primit cadou de nuntă de la Gigi Becali. Apartamentele pot fi achiziționate în schimbul a 89.000 de euro, dacă au două camere și 112.000 de euro, dacă au trei camere.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

oana roman si marius elisei
horoscop zilnic 1 martie jpeg
condimente jpeg
antonia sexy jpg
cub ioana ginghină png
Fumat - tigara - femeie care fumeaza FOTO Shutterstock
cub iuliana marciuc png
4 front doctorita spagara jpg
image
image
image
image
image
image
Ivona Nenu jpg
cub sexy teniswomen png
4 front doctorita spagara jpg
calendar ortodox 2022 27 ianuarie aducerea moastelor sfantului ioan gură de aur jpg
condimente jpeg
carduri energie scumpa jpg