Motivul bizar pentru care Gigi Becali nu a mai fost naș la nunta Mariei Iordănescu: «Relația dintre noi...»

Ultima actualizare:

Maria Iordănescu, fiica fostului selecționer Anghel Iordănescu, s-a căsătorit în urmă cu doar câteva zile și, mare le-a fost mirarea invitaților când au văzut că nașul nu mai este... naș! Gigi Becali a participat la eveniment ca un simplu invitat, chiar dacă ar fi trebuit să îi cunune pe cei doi. 

Motivul bizar pentru care Gigi Becali nu a mai fost naș la nunta Mariei Iordănescu
Motivul bizar pentru care Gigi Becali nu a mai fost naș la nunta Mariei Iordănescu

Maria Iordănescu și Teodor Ungureanu au avut parte de o nuntă ca în povești. Fiica cea mică a lui Anghel Iordănescu a spus cel mai hotărât „da” din viața ei, la Biserica Sfântul Elefterie din București, în fața prietenilor, a familiilor, dar și a celor doi nași. Și dacă tot am ajuns la capitolul părinților spirituali, Maria Iordănescu a luat o decizie radicală, cu foarte puțin timp înainte să se căsătorească.

Citește și Fiica lui Anghel Iordănescu s-a căsătorit! Nuntă mare în familia antrenorului

Tânăra și logodnicul ei ar fi trebuit să fie cununați de Gigi Becali și soția sa, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat. După numeroase speculații, prezentatoarea TV a ales să tupă tăcerea și să explice, de fapt, care este motivul pentru care a ales alți părinți spirituali. S-a zvonit că scandalul dintre fratele miresei și latifundiarul din Pipera ar fi motivul principal pentru care Maria Iordănescu ar fi ales alți nași, însă ea infirmă această ipoteze.

Nunta Mariei Iordănescu
Nunta Mariei Iordănescu

Maria Iordănescu rupe tăcerea. De ce nu a mai cununat-o Gigi Becali?

„Domnul Becali, din păcate, nu a mai fost nașul nostru. Deși relația dintre noi nu s-a deteriorat în niciun fel, cum că din cauza certurilor dintre fratele meu și domnul Becali.

Noi ne-am dat seama că ne dorim nași aproape de noi, care să aibă timp disponibil. Domnul Becali e un om care ajută pe toată lumea, se împarte la toată lumea. Am ajuns la un acord. L-am rugat să ne fie părinte spiritual măcar în suflet, dacă nu în fața lui Dumnezeu.

S-a ținut de cuvânt din primul moment. A fost prezent și pentru asta îi mulțumesc”, a transmis Maria Iordănescu, la Prima TV.

Până la urmă, Maria Iordănescu și Teodor Ungureanu au pășit la altar alături de nașii Nicoleta Cone, jurnalistă la Realitatea, și soțul acesteia.

Gestul incredibil făcut de mireasă pentru tatăl ei

Maria Iordănescu a decis să păstreze și numele de fată, pentru a-l cinsti pe tatăl său.

Am păstrat și numele de Iordănescu. Am luat această decizie din dragoste față de familie, dar mai ales din respect și apreciere vis-a-vis de tatăl meu. A muncit o viață întreagă pentru acest nume și eu mă simt mândră și onorată să fiu urmașa tatălui meu.

Citește și S-a măritat fiica lui Anghel Iordănescu, iar naș a fost Gigi Becali. Decor de vis la petrecerea cu greii fotbalului

Deși toată viața am simțit o presiune din acest punct de vedere, acum știu cum să gestionez acest aspect, deci îmi rămâne doar să simt bucuria și onoarea de a purta același nume cu al tatălui și al fraților mei. Pe de altă parte, schimbarea numelui am asociat-o, încă din copilărie, cumva ca o pierdere a unei părți din identitatea proprie”, a spus tânăra, pentru Ego.ro.

Maria Iordănescu este mezina familiei lui Anghel Iordănescu și mai are trei frați. Se pare că pasiunea pentru sport este bine înrădăcinată în familia lor, motiv pentru care și tânăra activează într-un domeniu conex: este prezentatoarea știrilor sportive.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net