S-a măritat fiica lui Anghel Iordănescu, iar naș a fost Gigi Becali. Decor de vis la petrecerea cu greii fotbalului

Ultima actualizare:

    Nașul Gigi, alături de tinerii miri. În dreapta este Alex Iordănescu, fratele mireseifoto: Instagram
Nașul Gigi, alături de tinerii miri. În dreapta este Alex Iordănescu, fratele mireseifoto: Instagram

Anghel Iordănescu este socru mic! Maria, frumoasa lui fiică, s-a căsătorit sâmbătă, 11 septembrie, cu logodnicul ei, după ce a fost cerută de soție, la Barcelona. Naș este nimeni altul decât Gigi Becali.

O zi superbă de toamnă, numai bună pentru o petrecere în grădină! De asta a avut parte frumoasa mireasă, fiica fostului selecționer Anghel Iordănescu, iar primele imagini de la nuntă au fost publicate pe rețelele sociale chiar de fratele Mariei Iordănescu (25 de ani), Alex Iordănescu. ”Sora mea se căsătorește”, a scris Alex, pe Instagram, în dreptul fotografiilor, anunță Spynews.ro.


    Decor de vis la petrecerefoto: Instagram
Decor de vis la petrecerefoto: Instagram

Maria Iordănescu a fost cerută de soție la Barcelona și ne-a vorbit, într-un interviu exclusiv, despre misteriosul ei logodnic, pe care vrea să îl țină departe de lumea mondenă. 

  • Click!: Iubeşti? 

Maria Iordănescu: Din moment ce am zis un ”Da!” hotărât, este limpede că iubesc... 

  • A fost o cerere în căsătorie?

Da, este vorba despre o logodnă. Cererea a avut loc în Barcelona, oraşul lui de suflet. Am plecat într-o scurtă vacanţă, fără să ştiu ce urmează să se întâmple. A fost un moment extrem de emoţionant, unul perfect, aş spune eu! 

  • Cine e el? Face sport?

Logodnicul meu este cel mai frumos suflet pe care l-am cunoscut. La acest aspect se mai adaugă şi o educaţie exemplară din toate punctele de vedere (aici mă refer la cei 7 ani de acasă, precum şi la şcolile cu renume din Europa pe care le-a absolvit). Un bărbat cu un bun simt ieşit din comun şi cu o inteligenţă sclipitoare. El este o persoană care face sport, în limita timpului disponibil, însă nu practică la nivel de performanţă.


    Maria Iordănescu și iubitul ei trăiesc o poveste de dragoste ca în filme
Maria Iordănescu și iubitul ei trăiesc o poveste de dragoste ca în filme

Maria Iordănescu prezintă știrile din sport la Prima TV

Maria, fiica lui Anghel Iordănescu, a absolvit ASE-ul și a urmat cursuri de televiziune, fiind fascinată de fotbal, iar după mai multe colaborări cu diverse televiziuni de sport din România, aceasta a acceptat propunerea de a prezenta știrile din sport de la Prima Tv. O vedem pe micul ecran din 22 iunie. “Emoțiile cele mai mari tata le avea la loviturile de la 11 m. Aceeași emoție, adevărat, nu cu aceeași intensitate pe care o simțea tata, am trăit-o și eu. Am simțit bucurie că mi s-a oferit această șansă”, spunea Maria Iordănescu, prezentator al știrilor sportive din matinalul Prima TV. 


    Maria Iordănescu prezintă rubrica de sport la Prima TV Sursă foto: Arhivă personală
Maria Iordănescu prezintă rubrica de sport la Prima TV Sursă foto: Arhivă personală

«Tata Puiu» a condus România la patru turnee finale

În vârstă de 71 de ani, Anghel Iordănescu este selecţionerul român cu cele mai bune rezultate la cârma naţionalei României. El a condus ”tricolorii” la patru turnee finale ale Campionatelor Mondiale sau Europene. Cu el pe bancă, naţionala ţării noastre a ajuns în sferturile de finală ale CM din 1994, cea mai bună performanţă din toate timpurile pentru fotbalul românesc, dar s-a calificat şi în optimile de finală ale Mondialului următor, cel din 1998. Aceea a fost, de altfel, ultima participare a României la întrecerea supremă. De asemenea, sub conducerea lui Iordănescu, jucătorii noştri au jucat la Europenele din 1996 şi 2016, netrecând, însă, de faza grupelor. 


    Buchetul miresei
Buchetul miresei

Citește și:

INTERVIU Fiica lui Anghel Iordănescu, dezvăluiri despre logodna recentă și familia ei celebră: "Tata este totul pentru mine"

Maria, fiica lui Anghel Iordănescu, debut la Prima TV. Va prezenta rubrica știrilor din sport 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
copii adela popescu radu valcan jpg
cub alex dobrescu png
image png
delia budeanu colaj arhiva jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net