Fiica lui Anghel Iordănescu s-a căsătorit! Nuntă mare în familia antrenorului

Ultima actualizare:

Eveniment mare în familia lui Anghel Iordănescu! Azi, fiica antrenorului, Maria, a făcut cununia religioasă cu iubitul ei, Teodor Măgureanu. Ceremonia fastuoasă a avut loc în Corbeanca, după ce fiica lui Iordănescu s-a cununat civil, anul trecut, în Barcelona.

Fiica lui Anghel Iordănescu s-a căsătorit! Nuntă mare în familia antrenorului
Fiica lui Anghel Iordănescu s-a căsătorit! Nuntă mare în familia antrenorului

Celebrul antrenor al naționalei de fotbal, Anghel Iordănescu, are parte azi de un moment extrem de important și plin de emoție, căci fiica sa, Maria, face nuntă mare cu alesul inimii, Teodor Măgureanu.

Cununia religioasă s-a desfășurat la o biserică din Corbeanca, județul Ilfov, după ce, anul trecut, tânăra s-a cununat civil, în Barcelona.

Citește și INTERVIU Fiica lui Anghel Iordănescu, dezvăluiri despre logodna recentă și familia ei celebră: "Tata este totul pentru mine"

Superba mireasă a pășit pe treptele bisericii, într-o rochie albă, din dantelă, cu o trenă imensă, demnă de o adevărată prințesă. La brațul Mariei se afla tatăl ei, Anghel Iordănescu, vizbil emoționat de un astfel de moment. 

Maria Iordănescu și-a prins părul blond într-un coc clasic, în timp ce capul îi era acoperit cu un voal superb, lung, iar în mâini ținea un buchet de trandafiri albaștri. Odată ajunsă în fața altarului, fiica lui Iordănescu a fost cuprinsă de emoție. 

Interiorul bisericii a fost de asemenea decorat cu trandafiri albi, iar invitații au fost poftiți să se așeze pe scaune albe, pentru a asista relaxați la cel mai important eveniment din viața Mariei Iordănescu, notează Antena Stars.  

MARIA IORDĂNESCU ÎȘI VENEREAZĂ TATĂL

Anghel Iordănescu este o legendă a sportului românesc, iar echipa națională de fotbal a cunoscut cele mai fabuloase rezultate sub îndrumarea sa. Iordănescu s-a lansat, de asemenea, și în politică, când în 2008 a devenit senator. 

Fiica lui Iordănescu a purtat dintotdeauna o admirație și un respect profunde față de tatăl ei. Maria a vorbit în urmă cu ceva timp despre relația specială cu tatăl ei și a menționat că viitorul partener ar trebui să fie un om foarte puternic. 

Citește și Edi Iordănescu: ”M-am gândit ce să pun în contract ca Gigi Becali să nu accepte”

„M-am îndrăgostit de foarte mică. Prima iubire a oricărei fete se spune că este tata. Tata pentru mine era exemplu. Prin clasele gimnaziale m-am îndrăgostit, nu ştiu să zic o vârstă. Nu caut modelul tatălui meu. El este special, oricât aş căuta, nu cred că cineva va putea ajunge undeva pe poziţie de egalitate cu tata. Viitorul iubit sper să fie altceva”, a spus Maria, fiica lui Anghel Iordănescu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net