Gigi Becali a dat cu apă sfințită după parada Bucharest Pride

Gigi Becali nu se dezminte! A repetat figura de anul trecut, după desfășurarea marșului Bucharest Pride

image

Însoțit de preoți și de simpatizanți ai mișcării „Noua Dreaptă”, omul de afaceri a participat la „sfințirea” traseului pe care s-a desfășurat sâmbătă marșul LGBTQ Bucharest Pride. Nu doar că a luat parte la acest ritual, ci a fost în centrul „misiunii”.

Cu un microfon în stângă și cu busuiocul în cea dreaptă, Gigi Becali a străbătut întreg traseul, duminică, stropind cu agheasmă străzile și bulevardele pe care s-au plimbat sâmbătă manisfetanții de la Bucharest Pride. Omul de afaceri a vrut, ca și anul trecut, să „curețe” traseul marșului. 

Peste o sută de persoane au participat la manifestare 

Mai mulți preoți l-au însoțit pe Gigi Becali în acest periplu, dar și aproximativ o sută de persoane care i-au susținut demersul. Dacă unul dintre slujitorii lui Dumnezeu purta în mâini în cartea Sfântă, un alt preot avea o cădelniță și o cruce, altul ținea un vas cu cărbuni și tămâie, iar un altul o icoană foarte mare.  

În același timp, un participant simplu de la eveniment purta în brațe o boxă, pentru a fi auzite rugăciunile spuse de Gigi Becali la microfon. Câțiva manifestanți aveau steaguri cu drapelul României, dar a existat și un tânăr care a purtat o cruce aurită  foarte mare.

Protestul a început la Biserica Sfântul Nicolae Tabacu, situată pe Calea Victoriei şi a urmat apoi drumul pe care cu o zi în urmă s-a desfăşurat manifestaţia comunităţii LGBTQ. Pe tot parcursul traseului, manifestanții au fost însoțiți de jandarmi. 

A 17-a ediție a Bucaharest Pride 

Sâmbătă, fundația „Accept” a organizat a 17-a ediție a marșului „Bucharest Pride”, unul pentru susținerea comunității LGBTQ. Aproximativ 17.000 de persoane au fost prezente pe Calea Victoriei, în București.  

„Anul acesta, Bucharest Pride s-a bucurat de cel mai lung traseu din istoria sa având ca punct final Parcul Izvor, care a găzduit timp de 4 zile cea de-a doua ediţie a Pride Park - un maraton de evenimente în aer liber care au sărbătorit iubirea şi cultura comunităţii LGBTQIA+. Printre participanţi s-au numărat persoane LGBTQIA+ alături prieteni, familie, colegi, aliaţi din cadrul misiunilor diplomatice, precum şi reprezentanţi ai organizaţiilor non-guvernamentale LGBTQIA+ din ţară”, a arătat un comunicat al Fundației „Accept”.

Gigi Becali a organizat un protest asemănător și în anul 2021. Atunci, alături de el au fost prezinți Mihai Stoica (managerul general al FCSB) și arbitrul Alexandru Tudor.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net