Ce se întâmplă cu hotelul lui Gigi Becali de pe litoral. Cine se ocupă de el

Ultima actualizare:

Pe litoralul românesc, hotelurile, terasele și plajele sunt în aceste zile un adevărat furnicar, este mare agitație pentru ultimele pregătiri în vederea deschiderii sezonului. Nu face excepție hotelul Inter, cumpărat de Gigi Becali (64 de ani) în stațiunea Venus și care a aparținut controversatului om de afaceri Ioan Niculae (67 de ani) 

Hotelul Inter din Venus cumpărat de Gigi Becali
Hotelul Inter din Venus cumpărat de Gigi Becali

Hotelul Inter din staţiunea Venus, care a făcut parte din grupul de firme Interagro al lui Ioan Niculaie, a fost scos la licitație încă din 2019. Stabilimentul era estimat cu tot cu mobilier la suma de 8,94 milioane de euro scria presa economică la vremea respectivă.  

După doi ani în care nimeni nu a dat banii ceruți, în noiembrie 2021, omul de afaceri Gigi Becali a cumpărat hotelul cu 6,8 milioane de euro, scria la vremea respectivă economica.net. Acum, unitatea de cazare se pregătește de prima vară în care va fi exploatată de noii patroni. 

Hotelul va fi administrat de Teodora Becali și soțul ei 

Hotelul a fost rebotezat și de el se va ocupa fata cea mare a lui Gigi Becali, Teodora (26 de ani). Patronul echipei de fotbal FCSB are încă două fete în afară de Teodora, pe Alexandra cu un an mai mică și pe Cristina (21 de ani). Fata cea mare s-a căsătorit în 2019 cu Mihai Teodor Mincu iar acesta din urmă a furnizat amânunte despre planurile lor cu hotelul. 

Ce a declarat despre hotel ginerele lui Gigi Becali 

”Fostul hotel Inter se va deschide în iunie sub denumirea Becali Hotels și va fi catalogat la 5 stele. Am făcut puține modificări la exterior, la plajă, la șezlonguri. De la anul ne propunem să facem și schimbări la interior.  

Deocamdată vrem să vedem cum ne descurcăm cu acest hotel, iar pe viitor, dacă ne acomodăm cu o astfel de afacere, vom analiza și varianta extinderii pe acest segment. Nu avem încă o gândire în acest sens. S-a ivit oportunitatea de a cumpăra acest hotel de la Interagro și vrem să îl facem funcțional.  

Sunt clienți ai hotelului care vin aici în fiecare an. Hotelul arată foarte bine. Mare lucru nu ai ce să schimbi nici în interior, din punct de vedere al mobilierului“, a declarat optimist, pentru profit.ro, Mihai Mincu. 

Povestea hotelului Inter 

Ioan Niculae modernizase fostul hotel Carmen cu 10 milioane de euro și l-a deschis în 2013, sub denumirea de Inter. Unitatea de cazare a fost construită în 1971, are cinci etaje, 92 de camere, o suprafață construită de 2.670 metri pătrați și un teren de 4.584 metri pătrați, cu acces direct la plajă, două restaurante și piscină exterioară

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net