Casa lui Gigi Becali, luată cu asalt de oameni, cu o zi înainte de plecarea latifundiarului la Muntele Athos. Au intervenit jandarmii!

Ultima actualizare:

Patronul FCSB, Gigi Becali, se pregătește să plece într-o excursie la Muntele Athos, alături de niște buni prieteni. Marți, 5 aprilie, a ieșit la poarta casei sale, așa cum obișnuiește să facă în fiecare dată de cinci a lunii, pentru a interacționa cu cei care îi cer ajutorul. Evenimentele au luat o turnură nefericită, iar jandarmii au fost nevoiți să intervină. 

Gigi Becali a solicitat ajutorul jandarmilor Sursă foto: Profimedia
Gigi Becali a solicitat ajutorul jandarmilor Sursă foto: Profimedia

Este cunoscut faptul că, de-a lungul anilor, Gigi Becali a împărțit diverse sume de bani celor nevoiași care i-au cerut ajutorul, la poarta casei sale. Obișnuiește să facă acest lucru în continuare, însă marți a avut parte de un incident nefericit. Latifundiarul a ieșit în pragul casei sale din Aleea Alexandru cu mai multe bancnote în mână, cu gândul de a le împărți celor care îl așteptau afară.

Jandarmii au intervenit pentru a calma spiritele Sursă foto: Fanatik
Jandarmii au intervenit pentru a calma spiritele Sursă foto: Fanatik

Unul dintre cei prezenți ar fi încercat să sustragă întreaga sumă de bani din mâna patronului FCSB. Deranjat, Gigi Becali a intrat în casă, iar la poartă s-a creat un adevărat vacarm. Neavând altă soluție pentru a liniști spiritele, Gigi Becali a fost nevoit să apeleze la jandarmi, care s-au deplasat la fața locului, conform Fanatik.

Citește și: Gigi Becali se gândește să renunțe iar la echipă

De mai bine de zece ani, Gigi Becali obișnuiește să împartă sume de bani celor care îl colindă de sărbători. Chiar dacă în ultima perioadă, colindătorii nu și-au mai făcut apariția, Gigi a continuat să iasă la poartă, șocat fiind de numărul de oameni aflați în dificultate și dispuși să stea la coadă pentru a primi un ajutor, oricât de mic. "Voi vă dați seama ce sărăcie e în țara asta, dacă vine lumea să se calce în picioare pentru 50 de lei?”, ar fi declarat Gigi Becali, potrivit aceleiași surse. 

Vezi și: Gigi Becali ia partea lui Reghe în scandalul cu Anamaria Prodan 

Gigi Becali simte nevoia să se concentreze asupra laturei spirituale. Patronul FCSB se va îmbarca într-un avion cu destinația Grecia și va porni spre muntele Athos alături de Mihai Stoica și Alexandru Tudor, două dintre cele mai apropiate persoane din viața sa.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net