Casa lui Gigi Becali, luată cu asalt de oameni, cu o zi înainte de plecarea latifundiarului la Muntele Athos. Au intervenit jandarmii!

Patronul FCSB, Gigi Becali, se pregătește să plece într-o excursie la Muntele Athos, alături de niște buni prieteni. Marți, 5 aprilie, a ieșit la poarta casei sale, așa cum obișnuiește să facă în fiecare dată de cinci a lunii, pentru a interacționa cu cei care îi cer ajutorul. Evenimentele au luat o turnură nefericită, iar jandarmii au fost nevoiți să intervină. 

image
Gigi Becali a solicitat ajutorul jandarmilor Sursă foto: Profimedia

Este cunoscut faptul că, de-a lungul anilor, Gigi Becali a împărțit diverse sume de bani celor nevoiași care i-au cerut ajutorul, la poarta casei sale. Obișnuiește să facă acest lucru în continuare, însă marți a avut parte de un incident nefericit. Latifundiarul a ieșit în pragul casei sale din Aleea Alexandru cu mai multe bancnote în mână, cu gândul de a le împărți celor care îl așteptau afară.

image
Jandarmii au intervenit pentru a calma spiritele Sursă foto: Fanatik

Unul dintre cei prezenți ar fi încercat să sustragă întreaga sumă de bani din mâna patronului FCSB. Deranjat, Gigi Becali a intrat în casă, iar la poartă s-a creat un adevărat vacarm. Neavând altă soluție pentru a liniști spiritele, Gigi Becali a fost nevoit să apeleze la jandarmi, care s-au deplasat la fața locului, conform Fanatik.

Citește și: Gigi Becali se gândește să renunțe iar la echipă

De mai bine de zece ani, Gigi Becali obișnuiește să împartă sume de bani celor care îl colindă de sărbători. Chiar dacă în ultima perioadă, colindătorii nu și-au mai făcut apariția, Gigi a continuat să iasă la poartă, șocat fiind de numărul de oameni aflați în dificultate și dispuși să stea la coadă pentru a primi un ajutor, oricât de mic. "Voi vă dați seama ce sărăcie e în țara asta, dacă vine lumea să se calce în picioare pentru 50 de lei?”, ar fi declarat Gigi Becali, potrivit aceleiași surse. 

Vezi și: Gigi Becali ia partea lui Reghe în scandalul cu Anamaria Prodan 

Gigi Becali simte nevoia să se concentreze asupra laturei spirituale. Patronul FCSB se va îmbarca într-un avion cu destinația Grecia și va porni spre muntele Athos alături de Mihai Stoica și Alexandru Tudor, două dintre cele mai apropiate persoane din viața sa.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
colaj loredana groza jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Athos Salome jpg
florin zalomir
cub cristian arsinel png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
foto 1 bec economic jpg
Razboi in Ucraina FOTO Ministerul ucrainean al Apărării jpg
elon musk
image
image
image
image
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Istvan Kovacs, EPA jpg
FC Hermannstadt   Sepsi OSK, Sportpictures jpg
CS Mioven FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg
Poză mare CFR Petrolul, Sportpictures jpg
Rica Raducanu, Facebook jpg