Andrei Vlad, noua rezervă de la FCSB. ”Nu mă pot distruge singur”

Ultima actualizare:

Înfrângerea suferită la Pitești, cu FC Argeș, de FCSB, scor 0-1, a stârnit din nou furia patronului bucureștenilor, Gigi Becali. Acesta era foc și pară pe portarul Andrei Vlad, care a gafat din nou ca un începător la faza golului adversarilor. Drept urmare: nici nu vrea să-l mai vadă la FCSB.

Andrei Vlad s-a făcut de râs la Pitești (FOTO: Sportpictures)
Andrei Vlad s-a făcut de râs la Pitești (FOTO: Sportpictures)

Era minutul 16 când o pasă la portar dată de Miron s-a transformat, grație unei loviri defectuoase a balonului de către goal-keeper-ul FCSB, Andrei Vlad, în pasă la piteșteanul Tănase, care i-a trimis mingea lui Ganea, rămas singur cu poarta goală. Chiar dacă bucureștenii au atacat apoi și au avut chiar și un gol anulat, acela a rămas rezultatul final, iar distanța dintre ”roș-albaștri” și liderul CFR Cluj s-a mărit la 14 puncte! Așa cum era de așteptat, patronul Gigi Becali a sărit la gâtul portarului său: ”Eu iau lucrurile în ansamblu. Ceilalţi oameni iau rezultatul şi finalul. Am jucat fără cinci titulari şi s-a jucat doar la o poartă. Am jucat fără cinci titulari şi s-a jucat doar la o poartă. Nu ai cum să câştigi meciul niciodată aşa, dacă vine unul ca Vlad şi bagă mingea în poartă. Cu situaţii de cascadorii râsului nu ai cum! Dacă nu făceam gafa aia, nu se mai baricadau în poartă! N-am ce să-i mai fac! Du-te, bă, ia-l la echipa naţională! Nu se poate, ne-a distrus. Îmi e milă de el, dar nu pot să mă distrug singur. Nu face omul cu intenţie, greşeala e omenească. Eu m-am luat după oamenii mei, că e cel mai bun portar. O fi, dar el nu mai apără”, a declarat Gigi Becali la PRO X.

Gigi Becali se gândește iar la retragerea din fotbal

Omul de afaceri a vorbit și despre viitorul lui Toni Petrea la echipă. El spune că vrea ca antrenorul să continue. „Nu vreau să schimb antrenorul. I-am spus și lui Toni și mi-a zis că acum se gândește dacă mai continuă. Din punctul meu de vedere, nu pleacă. Ce vină are Toni Petrea când un portar vine și zice: «Bă, vreau să mănânc bătaie azi!»? Dacă un portar zice: «Băi Toni Petrea, eu vreau să te bat pe tine azi», ce poate să facă el?”, s-a mai întrebat Becali.

Ca în fiecare an când distanța față de primul loc e mare, omul de afaceri a ajuns iar în momentul în care se gândește la retragere. ”Acum nu știu dacă mai fac fotbal. E posibil să mă retrag. Ce dacă bat pe FC Voluntari etapa viitoare? Dacă nu iau campionatul sau dacă ajung pe 3 și nu merg în cupele europene, ce să mai fac? Dacă nu aveam un fotbalist ca Tavi Popescu, care pictează și care mă face să cred că pot să iau bani mulți, poate abandonam și fotbalul”, a mai spus el.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net