Gigi Becali, amendat de către FRF. De ce a fost sancționat patronul FCSB

Gigi Becali, patronul FCSB, a fost amendat de către Comisia de Disciplină și Etică a Federației Române de Fotbal, din cauza declarațiilor controversate adresate rivalilor de la Rapid. 

Astfel, GSP notează că în urma declarațiilor lui Becali, acesta a fost amendat cu suma de 2.000 de lei și a primit un avertisment. 

Reamintim, în luna mai, patronul FCSB, Gigi Becali, a declarat că ia în calcul ca finala cu CFR Cluj să fie jucată pe Stadionul Giulești, dacă sunt de acord și fanii Rapidului, pe care acesta i-a numit „țigani”. 

Becali, amendat de către FRF

„Cel mai important meci din campionatul România nu se poate juca la Buzău, pe un stadion vechi. Am băgat sute de milioane de euro în stadioane. [...]

De fapt, fanii Rapidului au dușmănie cu Dinamo. Rapidiștii au o galerie așa cum sunt ei. Țigani, țigani, dar sunt civilizați oamenii. Mă gândesc să vorbească fanii noștri cu ei și să încercăm asta.”, a fost declarația lui Gigi Becali, la momentul respectiv. 

Urmărește și: Cine-i mai tare în cazare la mare? Becali și Halep te ard la buzunare!

Gigi Becali nu este la primul derapaj de acest tip. În urma meciului cu Universitatea Cluj, patronul FCSB a avut o reacție dură la adresa jucătorilor săi, deoarece nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor.

Ca notă informativ, meciul FCSB - Universitatea Craiova s-a terminat cu un egal.

La momentul respectiv, Gigi Becali a avut o „listă neagră” cu presupușii jucători ce nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor. Acesta a ținut, în mod special, să-i numească și să le atragă atenție.

Citește mai multe despre acest subiect: Uraganul Gigi Becali! A tunat și a fulgerat. Câți jucători de la FCSB a executat?

Astfel, „lista neagră” a lui Becali îi cuprinde pe: Tănase, Sorin Șerban, Valentin Crețu și, în cele din urmă, Ovidiu Popescu. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

oana roman si marius elisei
horoscop zilnic 1 martie jpeg
condimente jpeg
antonia sexy jpg
FotoJet jpg
cub ioana ginghină png
cub iuliana marciuc png
Fumat - tigara - femeie care fumeaza FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg
Rashford, Getty jpg