VIDEO Bacșișul uriaș primit de un curier din partea lui Becali! Gestul a devenit viral

Ultima actualizare:

Gigi Becali este cunoscut ca un om de afaceri, cu dare de mână, nu numai când este vorba de investiții, ci mai ales când are ocazia să facă acte de caritate. Un curier a avut recent surpriza să primească un bacșiș enorm din partea latifundiarului din Pipera. 

VIDEO Bacșișul uriaș primit de un curier din partea lui Becali! Gestul a devenit viral
VIDEO Bacșișul uriaș primit de un curier din partea lui Becali! Gestul a devenit viral

Au existat îndeajuns de multe momente când oameni cu o situație materială precară au venit la poarta palatului lui Becali pentru a primi ajutor, iar afaceristul le-a dăruit sume de bani. Un curier care a trebuit să facă o livrare la locuința lui Becali a avut parte de surpriza vieții lui, când afaceristul l-a răsplătit cu un bacșiș enorm pentru munca sa. 

Citește și: Gigi Becali s-a autodenunțat: s-a lăsat bătut de echipa lui Hagi în 2013

Tânărul a livrat o comandă la poarta palatului, iar Becali, generos din fire, i-a întins tânărului o bancnotă de 200 de Euro, aproximativ 1.000 de lei. Livratorul a rămas mască în fața acestui gest și nu-i venea să creadă ce noroc a dat peste el. Momentul a fost filmat și postat pe platforma TikTok, iar clipul a devenit în scurt timp viral. 

,,Şoc! Am primit cel mai mare tips din viaţa mea de la Gigi Becali”, a scris tânărul pe TikTok. 

Interesant de citit și: Giovani Becali, „revoluție” în București, după 20 de ani de la un episod similar

Gigi Becali, revoltat după ce FCSB a pierdut titlul

Gigi Becali s-a confruntat recent cu o situație din care și-a revenit cu greu, FCSB a pierdut titlul de campionă, iar patronul nu a acceptat atât de ușor înfrângerea. Becali a aruncat chiar și o provocare celor de la CFR Cluj, cărora le-a transmis că va recunoaște echipa drept campioană absolută dacă va câștiga meciul cu FCSB. 

Nu rata nici: Ce se întâmplă cu hotelul lui Gigi Becali de pe litoral. Cine se ocupă de el

,,Dacă îi batem, suntem campioni, dacă ne bat ei, eu zic după aia, jos pălăria, sunt campioni ei. Sau dacă e egal, tot ei sunt campioni, îi recunosc eu de campioni. Dacă facem egal sau ne bat, eu ridic pălăria o dau de pământ şi zic că sunt campioni. Dacă ne bat, facem tunel! Dacă e egal, facem tunel. Nu înainte de meci, că nu e clar cine e campioană, e clară hoţia, deocamdată”, a declarat Becali, într-o intervenție la Digi Sport.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
oana roman judecatoare jpg
andreea marin mama colaj instagram jpg
iulia vantur colaj instagram jpg
Designerul vestimentar face parte din delegația Top Line România, alături de Diana Baicu, Daiana Anghel și Marisa Paloma
banner oleg burlacu
cub mariana moculescu horia moculescu png
banner Anamaria Ferentz png
Banner Prodan Reghe Ferrari
image
actualitate.net
image
actualitate.net