Gigi Becali s-a autodenunțat: s-a lăsat bătut de echipa lui Hagi în 2013

Supărat că a ratat titlul din cauză că finul său, primarul de la FC Voluntari, Florin Pandele, a jucat cinstit contra sa, nelănsându-se bătut de FCSB, patronul bucureștenilor s-a autodenunțat în direct pentru un meci în care s-a lăsat bătut în 2013!

image
Gigi Becali spune că are frică de Dumnezeu, dar joacă după propriile reguli (FOTO: Sportpictures)

Concret, Gigi Becali a declarat cu subiect și predicat ieri, la ProArena, referitor la meciul din 2013, încheiat cu 5-2 în favoarea Viitorului: ”De exemplu, eu când a fost cu Gică atunci în 2012 (n.r. - 2013), de retrograda Farul... Reghe făcea pe nebunul! Du-te, mă, de aici, asta e echipa! El, că îşi dă demisia. Dă-ţi, bă, demisia! Cum adică, dacă eu am posibilitatea să-l ajut pe naşul meu când n-am niciun interes, cum să nu-l ajut pe naşul meu? Şi Reghe făcea figuri. Şi am pus numai copiii, de a bătut naşu' cu 5-1 (n.r. - 5-2), că avea nevoie naşu'. Păi, ce trebuia să-mi mai spună mie Hagi ceva? Îl ajut pe naşul meu, mă! I-am spus lui MM: <<Te duci şi faci schimbările pe care le zic dacă nu conduce naşul! Şi asta e echipa, pe asta o dai! Tu dai echipa, nu o dă antrenorul! Echipa asta este cu copiii>>. Dacă eu pot să-l ajut pe naşul meu şi nu îl ajut, înseamnă că sunt criminal! Spune finul meu (n.r. - Pandele) că e în Grecia. Ce să cauţi, mă, în Grecia? Nu te mai duci în Grecia. Are nevoi naşul meu? Nu mai plec în Grecia. De ce? Pentru că ştiu că nu mă ascultă Ciobotariu şi cu Bălănescu. Băi Bălănescule şi Ciobotariule, ia veniţi încoace! Băi, aşa să faceţi! Noi avem nevoie să jucăm în cupă, nu că-l ajut pe naşul, dar jucăm în cupă”, a declarat Becali la ProArena.

Gică Hagi a reacționat imediat: ”Gigi Becali nu știe să piardă”

Așa cum era de așteptat, Gică Hagi a replicat imediat, printr-un comunicat în care îl acuză pe Gigi Becali că a demonstrat încă o dată că nu știe să piardă. 

"Doresc să clarific public, încă o dată, aşa cum am făcut-o şi în alte rânduri, că între mine şi Gigi Becali sau între reprezentanţii celor două cluburi NU A EXISTAT NICIODATĂ şi vă asigur că NU VA EXISTA nici în viitor, absolut nicio discuţie care să afecteze integritatea competiţiei! Gigi Becali a demonstrat, încă o dată, că nu ştie să piardă. În sport mereu este un învingător şi un învins, iar pentru mine lucrurile sunt foarte clare, toate meciurile trebuie câştigate numai pe teren. În rest, tot ce s-a scris şi s-a vorbit despre acest subiect sunt NUMAI speculaţii!", a transmis Hagi.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

gabi badalau evenimente jpg
image png
peter imre corina dănilă jpg
646x404 (1) jpg
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
BeFunky collage (46) jpg
printul paul 1 jpeg
paula seling 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
rapid cfr cluj jpg
FotoJet (5) jpg
mihai macovei jpg
emma raducanu
athlete photoshoot david popovici 001 jpeg
raducanu emma GettyImages 1356002019 jpg