Gigi Becali s-a autodenunțat: s-a lăsat bătut de echipa lui Hagi în 2013

Ultima actualizare:

Supărat că a ratat titlul din cauză că finul său, primarul de la FC Voluntari, Florin Pandele, a jucat cinstit contra sa, nelănsându-se bătut de FCSB, patronul bucureștenilor s-a autodenunțat în direct pentru un meci în care s-a lăsat bătut în 2013!

Gigi Becali spune că are frică de Dumnezeu, dar joacă după propriile reguli (FOTO: Sportpictures)
Gigi Becali spune că are frică de Dumnezeu, dar joacă după propriile reguli (FOTO: Sportpictures)

Concret, Gigi Becali a declarat cu subiect și predicat ieri, la ProArena, referitor la meciul din 2013, încheiat cu 5-2 în favoarea Viitorului: ”De exemplu, eu când a fost cu Gică atunci în 2012 (n.r. - 2013), de retrograda Farul... Reghe făcea pe nebunul! Du-te, mă, de aici, asta e echipa! El, că îşi dă demisia. Dă-ţi, bă, demisia! Cum adică, dacă eu am posibilitatea să-l ajut pe naşul meu când n-am niciun interes, cum să nu-l ajut pe naşul meu? Şi Reghe făcea figuri. Şi am pus numai copiii, de a bătut naşu' cu 5-1 (n.r. - 5-2), că avea nevoie naşu'. Păi, ce trebuia să-mi mai spună mie Hagi ceva? Îl ajut pe naşul meu, mă! I-am spus lui MM: <<Te duci şi faci schimbările pe care le zic dacă nu conduce naşul! Şi asta e echipa, pe asta o dai! Tu dai echipa, nu o dă antrenorul! Echipa asta este cu copiii>>. Dacă eu pot să-l ajut pe naşul meu şi nu îl ajut, înseamnă că sunt criminal! Spune finul meu (n.r. - Pandele) că e în Grecia. Ce să cauţi, mă, în Grecia? Nu te mai duci în Grecia. Are nevoi naşul meu? Nu mai plec în Grecia. De ce? Pentru că ştiu că nu mă ascultă Ciobotariu şi cu Bălănescu. Băi Bălănescule şi Ciobotariule, ia veniţi încoace! Băi, aşa să faceţi! Noi avem nevoie să jucăm în cupă, nu că-l ajut pe naşul, dar jucăm în cupă”, a declarat Becali la ProArena.

Gică Hagi a reacționat imediat: ”Gigi Becali nu știe să piardă”

Așa cum era de așteptat, Gică Hagi a replicat imediat, printr-un comunicat în care îl acuză pe Gigi Becali că a demonstrat încă o dată că nu știe să piardă. 

"Doresc să clarific public, încă o dată, aşa cum am făcut-o şi în alte rânduri, că între mine şi Gigi Becali sau între reprezentanţii celor două cluburi NU A EXISTAT NICIODATĂ şi vă asigur că NU VA EXISTA nici în viitor, absolut nicio discuţie care să afecteze integritatea competiţiei! Gigi Becali a demonstrat, încă o dată, că nu ştie să piardă. În sport mereu este un învingător şi un învins, iar pentru mine lucrurile sunt foarte clare, toate meciurile trebuie câştigate numai pe teren. În rest, tot ce s-a scris şi s-a vorbit despre acest subiect sunt NUMAI speculaţii!", a transmis Hagi.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net