Ce spune Cătălin Zmărăndescu despre Gigi Becali: «Politica îi face pe oameni hiene»

Ultima actualizare:

Invitat în cadrul podcastului lui Damian Drăghici, Cătălin Zmărăndescu a dezvăluit, printre altele, și ce părere are despre Gigi Becali, fostul său „șef”. Luptătorul a fost bodyguard-ul patronului FCSB, însă job-ul său de atunci l-a băgat și în mari belele. Iată declarațiile!

Cu ce părere a rămas Cătălin Zmărăndescu despre Gigi Becali Foto: gsp
Cu ce părere a rămas Cătălin Zmărăndescu despre Gigi Becali Foto: gsp

Cătălin Zmărăndescu a dezvăluit că își aduce aminte cu plăcere de prima perioadă în care i-a fost alături lui Gigi Becali, pe când patronul FCSB „era un om simplu, care nu intrase în politică și fotbal”. Zmărăndescu a susținut că politica îi schimbă pe oameni, iar acest lucru s-a întâmplat și cu Gigi Becali.

Ce spune Cătălin Zmărăndescu despre Gigi Becali

El la bază nu e un om rău, e doar ușor influențabil. E un om care crede prea repede ce i se spune din stânga și din dreapta, fără să verifice. În rest, la bază e un om foarte bun și s-a văzut, de-a lungul timpului. A făcut multe fapte bune. Dar după politică s-a schimbat. Politica îi face pe oameni hiene.”, a mărturisit Zmărăndescu.

Latifundiarul l-a angajat pe Cătălin Zmărăndescu să îi fie gardă de corp după ce luptătorul l-a făcut knock-out pe bodyguardul său, în urma unui meci. Zmărăndescu a acceptat atunci, considerând că ar fi o rampă bună de lansare, și i-a fost alături lui Becali ani buni, până când incidentul în care i-a fost furată mașina patronului FCSB i-a adus probleme cu legea sportivului.

Luptătorul a participat la recuperarea vehiculului furat al lui Becali, fără implicarea poliției, fiind ulterior acuzat de sechestrare de persoane și de pedepsirea violentă a hoților.

Acesta a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, însă în cele din urmă a stat după gratii doar 29 de zile. Cu toate că nu regretă nimic din trecutul său, Cătălin a explicat că libertatea e cea mai prețioasă.

Citește și: Cătălin Zmărăndescu, un munte de om cu suflet sensibil! Ce l-a dărâmat în competiția Survivor România

Cătălin Zmărăndescu, lecție prețioasă de viață

După incidentul cu pricina, între el și Becali s-a răcit relația, ambii aducându-și atunci diverse acuzații în legătură cu situația în care au fost implicați și „despărțindu-se” cu scandal.

Simțindu-se abandonat de Becali și părăsit de fosta soție în timpul procesului, Zmărăndescu credea atunci că viața lui nu mai are niciun sens, însă acum privește totul drept o lecție valoroasă de viață.

„Nu regret nimic. Tot ce s-a întâmplat atunci a dus la ceea ce sunt eu astăzi (..) Am primit o pălmuță atunci de la Dumnezeu, bine că nu am primit o palmă. A fost de ajuns să îmi dau seama că nu e bine ce se întâmplă. Libertatea e mai scumpă decât orice.

Fie că e în sport, fie că e în viață, trebuie să stai puțin tu cu tine și să realizezi de ce ai căzut. Unde ai greșit de ai ajuns acolo? Iar în momentul în care te-ai ridicat în picioare să ai deja răspunsul, pentru ca a doua oară să nu mai cazi.”, a mai declarat Zmărăndescu.

Luptătorul a explicat că atunci pierdut totul, după incidentul cu furtul mașinii lui Becali, gândindu-se chiar și la sinucidere. Ulterior, a hotărât să plece din România, în Marea Britanie, de unde a luat-o de la zero și a revenit în ringul de luptă. Și-a refăcut viața alături de Luiza Zmărăndescu, cei doi soți având împreună doi copii.

Citește și: Cătălin Zmărăndescu a vrut să se sinucidă! Povestea impresionantă a salvării sale

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net