Gigi Becali, supărat că echipa finului său, FC Voluntari, a jucat corect

Ultima actualizare:

Datul cu stângul în dreptul când îi e lumea mai dragă a devenit marcă înregistrată la FCSB. De data asta, bucureștenii au făcut 2-2 cu FC Voluntari, într-un meci pe care erau obligați să-l câștige. Eșecul l-a făcut pe patronul echipei să ”ia foc” și să se supere pe finul său, primarul din Voluntari. În esență, omul de afaceri era foarte supărat că adversarii și-au apărat corect șansele.

Octavian Popescu este departe de forma de acum o lună (FOTO: Sportpictures)
Octavian Popescu este departe de forma de acum o lună (FOTO: Sportpictures)

Voluntari a obținut un punct care nu îi ajută deloc, dar care o încurcă extraordinar pe FCSB grație unui gol marcat din ofsaid de Costin, în minutul 88. Chiar și așa, Gigi Becali era mai supărat că adversarii și-au dat viața pe teren decât să arbitrul a validat golul neregulamentar.

În direct la Digi Sport, el a început o adevărată tiradă la adresa finului său, Florin Pandele, primarul orașului Voluntari: ”Felicit jucătorii, am câştigat 2-1.  Dacă e ofsaid...  Ei au jucat 1.500 de euro le-a dat primăria şi le-a dat 3.000 de la CFR. Au spus unii de acolo din echipă care spun despre ce e vorba. Nu mă deranjează că le-a dat primă primăria, dar mă deranjează că de ce a luat primă de la CFR. Să iei 3.000 de euro de la adversarul meu, aşa ceva nici nu-mi vine să cred. O echipă a luat 3.000 de euro primă de la CFR. Avem prieteni şi chiar rude la echipă, la Voluntari. Şi oamenii mi-au spus dinainte. Am zis, nu se poate să le zică primarul să ia 3.000 de la duşmanii mei. Eu cred, aştept acum să văd dacă Dumnezeu face dreptate, să luăm noi campionatul şi să piardă şi Cupa. La ce mizerie au făcut, n-au cum. Mizeria asta care mi s-a întâmplat mie, să te trădeze chiar finul tău, nu poate Domnul să mă lase aşa. Astăzi seară am primit una din cele mai mari lecţii din viaţa mea. Nu ştiu dacă o să mă schimb, pentru că aşa sunt făcut, să iubesc oamenii şi să am încredere în oameni. CFR-ul a dat 3.000 degeaba că o să luăm campionatul noi”, a spus Becali la Digi Sport.

Florin Pandele: ”M-a deranjat atitudinea nașului meu”

La rândul său, primarul de la Voluntari, Florin Pandele, a intervenit în direct la telefon: “Rog instituţiile statului abilitate să înceapă una sau mai multe anchete dacă ceea ce a spus patronul FCSB e adevărat şi dacă într-adevăr le-au fost promise 1.500 de euro dublate de alte 3.000 de euro din alte resurse cei care au făcut lucrul acesta să plătească. Eu nu am o asemenea informaţie. Dacă e adevărat rog instituţiile statului să facă o anchetă în acest sens. Nu poate primăria Voluntari din buget să spună vă dăm primă de 1.500 de euro ca să bateţi pe X sau pe Y”, a spus Pandele la același post. De asemenea, s-a arătat revoltat de declarațiile lui Becali referitoare la persoana lui: ”Îmi respect rudele şi ţin foarte mult la ele. Când naşul meu Gigi Becali a primit condamnare şi a trebuit să plece la puşcărie eram lângă Gheorghe Hagi şi plângeam amândoi. Cum este posibil să fiu acuzat de naşul meu? Tu ca naşul meu spui asemenea acuze despre mine? Când primeşti o informaţie o verifici cel puţin din trei locuri, nu te apuci să faci declaraţii doar de dragul de a face declaraţii. Cel mai mult m-a deranjat atitudinea naşului meu”, a mai afirmat primarul din Voluntari.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net