Gigi Becali îl atacă pe Burleanu: E prea mare mizeria

Ultima actualizare:

Patronul FCSB, Gigi Becali, nu și-a revenit nici acum din șocul produs de alegerile pentru președinția FRF, de marți, unde Răzvan Burleanu nu a avut nici măcar un contracandidat. El spune că tot ce s-a întâmplat a fost un circ, deși inclusiv reprezentantul său a votat pentru actualul șef al fotbalului.

Gigi Becali este revoltat de atitudinea electorilor de la FRF (FOTO: Sportpictures)
Gigi Becali este revoltat de atitudinea electorilor de la FRF (FOTO: Sportpictures)

Becali a criticat FRF pentru regula conform căreia un candidat trebuie să aibă cinci ani într-o funcţie de conducere a unui club pentru a putea intra în cursă pentru şefia forului. ”Să nu se ridice niciunu să-i spună <<domnul Burleanu, te votez, dar fă ceva, scoate mizeria aia cu cinci ani ca să candidezi>>. Ce e râsul ăsta? Să nu poată nimeni să candideze. Mi-e şi ruşine, mă înjosesc dacă eu comentez nişte oameni de nimic. Ăia nu sunt oameni. Omul are raţiune, are demnitate, are gândire. Asta-i gândire? Asta-i raţiune? 'Venim aici, stăm la tribune şi te votăm pe tine, un candidat doar. Cum nu-i vina lor? N-au spus ei că n-ai voie să candidezi dacă n-ai cinci ani de preşedinţie? Nu se încadrau fotbalişti care au notorietate. El ce experienţă avea când a candidat? În viaţa, nu vei fi niciodată biruitor dacă nu eşti recunoscut ca biruitor. Asta nu-i biruinţă, e un circ care rămâne de râs în istorie. A înnebunit lumea definitiv, li s-au întunecat minţile. E prea mare mizeria, mi-e ruşine să comentez aşa ceva”, a declarat Becali la Digi Sport.

La alegerile de marți, Răzvan Burleanu a fost reales cu unanimitate de voturi în funcția de președinte al FRF.

Dinamo Kiev, supărat pe șeful FCSB

Clubul Dinamo Kiev a anunţat, joi, într-un comunicat postat pe site-ul oficial, că a renunţat la meciul amical cu FCSB din cauza declaraţiilor lui Gigi Becali cu privire la Batalionul Azov. “Conducerea Dinamo consideră inadmisibilă declaraţia patronului FCSB, Gigi Becali, despre regimentul ucrainean Azov şi nu vede cum ar fi posibil să se dispute acest meci”, au precizat ucrainenii antrenați de Mircea Lucescu, formație care va juca la 20 aprilie un amical cu CFR Cluj. Gigi Becali spusese la 9 aprilie, la România TV, că Batalionul Azov, care face parte din Garda Naţională Ucraineană, este o grupare nazistă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
GettyImages 1448835977 jpg
neymar plange jpg
gigi becali sportpictures jpg
Catalin Cirjan, Getty Images jpg
Lionel Messi, Getty jpg
carlos alacaraz getty jpg