Giovani Becali, „revoluție” în București, după 20 de ani de la un episod similar

Giovani Becali a rămas blocat în trafic mai bine de jumătate de oră, într-un loc cunoscut pentru ambuteiajele apărute aproape zilnic, bariera feroviară din zona Pipera, pe bulevardul Petricani, din sectorul 2 al Bucureștiului.

Giovani taxează „incendiar” orice neregulă care îi strică aranjamentele
Giovani taxează „incendiar” orice neregulă care îi strică aranjamentele

Giovani, pe numele său Ioan Becali, a fost surprins printre zeci de mașini blocate, transformate în veritabile cuptoare sub soarele puternic de azi. Motivul? Același coșmar care îi bântuie pe șoferii care tranzitează zona zi de zi, de ani de zile.

S-a mai liniștit când a văzut camerele TV

Becali a fost surprins de reporterii Antena 3 când protesta față de întârzierea, mai lungă de când în alte dăți. Acesta, alături de alt grup de șoferi nemulțumiți, a luat la bani mărunți un agent de poliție prezent în zonă pentru a se asigura că șoferii nu vor încerca să forțeze barierele lăsate.

Citește și: Ce fericit e Giovani Becali cu tot clanul la restaurant!

Polițistul nu a avut cum să ofere prea multe detalii despre situația apărută, așa că a devenit ținta șoferilor „răsculați”, în frunte cu Don Giovani, căruia îi fusese dat peste cap întreg programul zilei.

De zece ani se promite că se face ceva la bariera aceasta și nimic”, le-a spus Giovani reporterilor Antena 3, devenit mai calm din momentul în care a văzut camera de filmat.

Defecțiunea a ținut câteva ore

Întârzierea a durat câteva ore bune, timp în care barierele au ramas coborâte, spre disperarea șoferilor blocați pe o arteră oricum aglomerată.

În iulie 2013, afaceristul Nae Nicolae a fost surprins într-o situație similară în același loc. Milionarul din Pipera a forțat barierele, mașina sa fiind izbită în plin de o locomotivă și târâtă aproape 300 de metri. Nicolae a fost aruncat din mașină și strivit sub mormanul de fiare, pierzându-și viața.

Citește și: Nae Nicolae, prietenul lui Gigi Becali, a murit cu gândul la fiica bolnavă

„Revoluția” din trafic a lui Giovani, din cursul zilei de astăzi, amintește de alt episod, din urmă cu mai bine de 20 de ani, petrecut nu departe de bariera Pipera, protagonist fiind același Ioan Becali.

Giovani a făcut scandal în urmă cu 20 de ani, în aceeași zonă

Fostul impresar urma să primească o delegație importantă în România, traseul oficialilor fiind stabilit și prin zona Lacului Tei. Becali a mobilizat, la începutul anilor 2000 Administrația Națională a Penitenciarelor pentru a trimite deținuți care se oferiseră să participe voluntar la o acțiune de ecologizare a zonei.

Doar că, în toiul activității de strângere a reziduurilor, Giovani, însoțit de o echipă de filmare, a surprins un grup care arunca gunoaie într-un loc abia curățat la inițiativa sa. Reacția a fost vulcanică, Don Giovani încăierându-se cu indivizii care, evident, aruncau ilegal deșeurile.

Filmarea, numită „Giovani face curățenie” a devenit legendară, fiind unul dintre primele momente cunoscute publicului cu Becali reacționând nervos, dar justificat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
cavou Iulia Hasdeu jpg
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net