Giovani Becali, dezvăluiri despre viața amoroasă a lui Ronaldo

Ultima actualizare:

Cunoscutul impresar Giovanni Becali a povestit un detaliu inedit despre viața amoroasă a starului Cristiano Ronaldo. Agentul FIFA a specificat că deține informațiile de la antrenorul Jose Mourinho, dar și de la Jorge Mendes, managerul jucătorului.

Cristiano Rolando și Georgina
Cristiano Rolando și Georgina

Prezent sâmbătă la Digi Sport Matinal, Giovanni Becali a explicat ce sacrificii trebuie să facă tinerii fotbaliști români pentru a ajunge la cel mai înalt nivel al fotbalului european. Acesta l-a dat exemplu pe portughezul Cristiano Ronaldo, despre care spune că are un program pus la punct „minut de minut”.

Câștigător de 5 ori al trofeului Balonul de Aur, starul lui Manchester United continuă să impresioneze pe terenul de fotbal, chiar și la 37 de ani. Dar pentru a ajunge la un asemenea nivel de performanță, Becali susține că sportivul trebuie să fie controlat mereu și să aibă întotdeauna specialiștii lângă el.

Citește și Cristiano Ronaldo a ajuns acasă cu fetița! Prima poză cu familia completă

„Să aibă un doctor, un preparator, un nutriționist, chiar și un sexolog. Trebuie să-i spună programul de somn, de antrenament, chiar și atunci când e vorba de activități erotice”, a precizat impresarul Fifa.

CE SPUNE GIOVANNI BECALI DESPRE VIAȚA AMOROASĂ A LUI RONALDO

Impresarul susține că are informații clare despre faptul că, în ceea ce privește activitățile erotice, Rolnaldo „știe și când să facă când și cât să facă cu soția sa”. Giovanni Becali a explicat că starul portughez are un program atât de riguros și bine pus la punct încât are toate șansele să joace la un nivel competitiv până la vârsta de 42 de ani.

„Ronaldo, la 37 de ani, are programul făcut minut de minut. Știe și când să o facă și cât să o facă cu soția sa. Are un sexolog cu el și îi dă parametrii pe care trebuie să-i consume. Nu este o glumă, știu de la Jorge (n.r - Jorge Mendes, agentul lui Cristiano). Știe când să meargă și cu bicicleta, tot, tot.

Ronaldo a muncit și muncește mult pentru a se menține. Nu este ca Messi. De aia va juca până la 42 de ani. Știe când trebuie să ia avionul, știe când pleacă avionul nevestei. Pentru că el deține două avioane. Unul, al lui, unul, al nevestei. Știu toate astea de la Mourinho”, a povestit Becali la Digi Sport Matinal.

Giovani Becali: „Rolando are programul făcut minut de minut”

Vedeta lui Manchester United are un sezon excepțional pentru un jucător de 37 de ani. Revenit în Premier League, Ronaldo a reușit să înscrie 17 goluri pentru „diavolii roșii”, în 28 de partide în care a evoluat în actuala ediție din campionatul Angliei.

Vezi și VIDEO Moment emoționant în memoria fiului pierdut de Cristiano Ronaldo

Totodată, fostul câștigător al Balonului de Aur a lovit decisiv de șase ori în meciurile din Liga Campionilor. Din păcate, în ciuda acestor reușite, Manchester United a fost eliminată în optimile UCL, iar în Premier League este clasată doar pe locul 6. De altfel, o despărțire pare inevitabilă, presa engleză menționând adesea că Ronaldo va părăsi echipa de pe Old Trafford în această vară.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net