VIDEO Moment emoționant în memoria fiului pierdut de Cristiano Ronaldo. Ce au făcut fanii lui Liverpool

Ultima actualizare:

Un moment superb de umanitate s-a derulat în timpul partidei Liverpool - Manchester United, în memoria fiului pierdut de Cristiano Ronaldo. În semn de solidaritate pentru tragedia suferită de starul portughez, spectatorii prezenți pe Anfield au strigat numele lui Ronaldo şi au cântat celebrul imn "You'll Never walk alone".

Cristiano Ronaldo (37 de ani)
Cristiano Ronaldo (37 de ani)

Cristiano Ronaldo (37 de ani) și Georgina Rodriguez (28 de ani) trec prin momente foarte dificile, după ce baiețelul lor a decedat la naștere. Georgina era însărcinată cu gemeni.

La două zile după anunțul tragic, Manchester United s-a deplasat pe terenul lui Liverpool în runda 30 din Premier League. Cele două superputeri din Anglia au uitat preț de câteva clipe de rivalitate și și-au arătat susținerea față de jucătorul „diavolilor roșii”.

În minutul 7 (în onoarea numărului pe care-l poartă portughezul), fanii prezenți pe Anfield au aplaudat la scenă deschisă, timp de 60 de secunde, ca un gest de consolare și încurajare pentru unul din cei mai mari jucători din istoria fotbalului, scrie The Sun. 

Fanii lui Liverpool l-au aplaudat pe Cristiano Ronaldo și au cântat celebrul imn "You'll Never walk alone".

Superstarul portughez nu s-a aflat la meci. El a rămas în continuare alături de familie după tragedia de acum două zile.

Din păcate pentru Ronaldo, „diavolii roșii” au fost umiliți în meciul de pe Anfield. Liverpool s-a impus cu scorul de 4-0, prin golurile marcate de Diaz (minutul 5), Salah (minutele 22 și 85) și Sane (minutul 68). În urma acestui rezultat, Manchester United se află doar pe locul 6 în Premier League, cu cinci etape înainte de finalul sezonului.

Tragedie în familia lui Cristiano Ronaldo. Unul dintre gemenii săi a murit la naștere

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

Pe 18 aprilie, starul portughez a anunțat printr-un mesaj emoționant postat pe Twitter că unul dintre gemenii abia născuți de Georgina a decedat.

"Cu profundă tristețe trebuie să anunțăm că baiatul nostru a decedat. Este cea mai mare durere pentru un părinte. Doar nașterea fetiței noastre ne dă putere să trecem peste acest moment cu o anumită speranță și fericire.

Vrem să mulțumim tuturor doctorilor și asistentelor pentru toată îngrijirea pe care ne-au acordat-o. Suntem devastați de această pierdere și vă rugăm să ne respectați intimitatea în aceste vremuri dificile. Dragul nostru băiat, ești îngerul nostru. O să te iubim pentru totdeauna", au anunțat, după tragedie, Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez pe Twitter.

Clubul la care evoluează Cristiano Ronaldo a transmis imediat următorul mesaj de susținere: „Durerea ta este și durerea noastră. Vrem să transmitem iubire și putere ție și familiei tale în acest moment dificil.”

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net