Cristiano Ronaldo a pierdut 6 milioane de euro

Lăudat de toată lumea, transferul lui Cristiano Ronaldo la Manchester United pare a fi cea mai proastă decizie luată vreodată de fotbalistul portughez, care a pierdut o grămadă de bani din cauza sezonului foarte slab traversat de ”Diavoli”, care de cinci ani nu au mai cucerit nici un trofeu.  

Cristiano Ronaldo (FOTO: EPA)
Cristiano Ronaldo (FOTO: EPA)

Conform celor de la ”The Sun”, rezultatele foarte proaste obținute de United i-au scos din cont lui Cristiano Ronaldo în jur de 6 milioane de euro, echivalentul bonusurilor promise în cazul cuceririi diverselor trofee. Astfel, odată cu eliminarea ”Diavolilor Roșii” în optimile de finală ale Ligii Campionilor de către Atletico Madrid, s-a risipit și bonusul de 3 milioane de euro promis pentru atingerea finalei Ligii Campionilor, care va avea loc în luna mai, la Paris.  

Va suferi și o reducere de salariu de 23%

Apoi, el mai avea promise două milioane de euro pentru cucerirea titlului în Premier League – ultima oară au făcut-o în 2013 -, o variantă care este din nou imposibilă din cauza parcursului foarte slab al formației în campionat. Apoi, ratarea trofeelor în Cupa Angliei și în Cupa Ligii Angliei i-au mai scos din buzunar câte 500.000 de euro.

Dacă ar fi să ne luăm după ce scriau ziarele britanice la începutul anului, ratarea clasării în Top 4 la finalul sezonului și implicit necalificarea echipei în Liga Campionilor, ar aduce cu sine o nouă problemă pentru Cristiano Ronaldo. În acest caz, lui i s-ar reduce salariul de 23 de milioane de euro cu 25%.

În acest sezon, Cristiano Ronaldo (37 de ani) a jucat în 33 de meciuri pentru Manchester United, a marcat 18 goluri și a dat trei pase decisive.

Măcar la națională îi merge bine, căci portughezul s-a calificat cu echipa lui la Cupa Mondială care va avea loc în Qatar. Va fi a cincea participare pentru Ronaldo la turneul final, un nou record, pe care, însă, se vede nevoit să-l împartă cu eternul său rival, Lionel Messi, care s-a calificat, de asemenea, cu naționala țării sale, Argentina, la competiția care va avea loc în noiembrie și decembrie 2022.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
FCSB Rapid (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net