Cristiano Ronaldo a mai adăugat o „bijuterie" colecției de bolizi! Cum arată ultima achiziție a fotbalistului

Cristiano Ronaldo a fost desemnat în mod oficial cel mai bun marcator din istoria fotbalului. Pentru a sărbători așa cum se cuvinte reușita, celebrul fotbalist și-a făcut un cadou pentru care a cheltuit o avere. 

image
Cristiano Ronaldo este pasionat de mașinile sport Sursă: Profimedia

Cristiano Ronaldo a câștigat peste un miliard de dolari în urma performanțelor sale sportive cu adevărat impresionant, așadar își poate îndeplini orice capriciu, oricât de exagerat ar fi acesta. Este cunoscută pasiunea lui Ronaldo pentru vacanțele exclusiviste, la resorturi de lux și pentru mașinile scumpe. 

image
Așa arată mașina pentru care Ronaldo a cheltuit 240.000 de euro Sursă foto: Profimedia

După ce a fost numit cel mai bun marcator din istoria fotbalului, Cristiano Ronaldo a simțit nevoia să își ofere un mic cadou pentru care a plătit nu mai puțin de 240.000 de euro. Este vorba despre un autoturism Aston Martin DBS Superleggera. El a sosit la antrenament la volanul bolidului de lux, iar toți colegii de la Manchester United au fost impresionați de cea mai nouă achiziție a lui Ronaldo. 

image
Cristiano Ronaldo, la volanul celei mai noi achiziții Sursă foto: Profimedia

Cristiano Ronaldo merge la antrenament cu mașina de la James Bond. Starul fotbalului mondial și-a luat un Aston Martin DBS Superleggera, popular pentru că a apărut în '007 - No Time to Die", notează publicațiile din Marea Britanie. 

Cristiano Ronaldo știe să își vândă imaginea

Cristiano Ronaldo a jucat la Manchester United, Real Madrid și Juventus, cluburi importante. Sportivul a fost mereu unul dintre fotbaliștii cu cel mai mare salariu din lume, dar sumele încasate din contractele de jucător reprezintă doar o mică parte din câștigurile sale pentru că el obține sume importante și din contractele pe care le semnează cu diferite companii publicitare.

Ronaldo știe cum să își vândă imaginea și face bani frumoși din asta de mai bine de un deceniu! Cristiano Ronaldo câștigă bani și din postările pe care le face pe pagina personală de Instagram, acolo unde este urmărit de 300 de milioane de oameni din întreaga lume. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!    

andreea mantea 2 JPG
horoscop ( FOTO pixabay )
cub larisa iordache png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
7 front elvetianca pensiune jpg
FotoJet (1) jpg
andreea esca si alexia eram
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
Ziua 55 a războiului Ucraina - Rusia Bucha FOTO Gettyimages
umit yildirim m9FBEtUTRXY unsplash jpg
image
image
image
image
CS Mioven FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg
Poză mare CFR Petrolul, Sportpictures jpg
Rica Raducanu, Facebook jpg
Ana Bogdan, EPA jpg
Andrei Ivan, CSU Craiova, Sportpictures jpg
Ana Bogdan, EPA jpg