Juventus Torino a dat 80 de milioane de euro pe Vlahovic

Ultima actualizare:

Aflată în criză după plecarea lui Cristiano Ronaldo, Juventus Torino s-a întărit transferându-l de la Fiorentina pe atacantul Dușan Vlahovic (22 de ani). În locul sârbului, gruparea ”viola” l-a luat pe brazilianul Cabral de la Basel.

Dușan Vlahovic a marcat 17 goluri în acest an competițional (Foto: EPA-EFE)
Dușan Vlahovic a marcat 17 goluri în acest an competițional (Foto: EPA-EFE)

Sârbul a început fotbalul la Partizan Belgrad şi a ajuns la Florenţa în vara lui 2018 pentru două milioane de euro. El a înscris de 49 de ori în 108 meciuri disputate la formaţia "viola" în toate competiţiile. El a marcat 17 goluri în 21 de meciuri jucat în acest sezon al Serie A, fiind la egalitate cu Ciro Immobile de la Lazio, în fruntea clasamentului golgheterilor.

Potrivit presei italiene, transferul ar fi în valoare totală de 80 de milioane de euro şi jucătorul ar urma să câştige 7 milioane de euro net pe an competițional.

Înţelegerea dintre Vlahovic și Juventus e valabilă până în iunie 2026. Atacantul s-a deplasat la Torino, unde a efectuat vizita medicală.

În locul lui Vlahovic, Fiorentina l-a achiziţionat pe atacantul brazilian Artur Cabral (23 de ani) de la FC Basel. Sud-americanul a efectuat sâmbătă vizita medicală şi a semnat până în 2027.

Potrivit presei italiene, brazilianul a fost transferat pentru 14 milioane de euro, plus bonusul de două milioane de euro.

Cabral a marcat 14 goluri în 18 meciuri în acest an competițional.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
profimedia 0871124364 jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Jose Mourinho (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net