Dramă în familia lui Ronaldo! Băiețelul lui și al Georginei a murit

Ultima actualizare:

Cristiano Ronaldo trece în prezent prin cele mai cuplite momente pe care le poate resimți un părinte. El și partenera lui, Georgina, urmau să întâmpine pe lume gemeni, însă, din nefericire, numai fetița cuplului a supraviețuit. Băiețelul lor a încetat din viață, iar anunțul tragic a fost făcut chiar de către fotbalist.

Unul dintre gemenii lui Cristiano Ronaldo a încetat din viață Foto: Arhivă
Unul dintre gemenii lui Cristiano Ronaldo a încetat din viață Foto: Arhivă

Fotbalistul Cristiano Ronaldo se pregătea de unul dintre cele mai fericite momente ale vieții sale, așteptând cu nerăbdare ca partenera lui, Georgina Rodriguez, să aducă pe lume gemeni. Din nefericire, însă, unul dintre micuți a încetat din viață, cuplul fiind nevoit să își ia rămas bun de la băiețelul lor.

Georgina Rodriguez a născut o fetiță, iar băiețelul cuplului s-a stins din viață

Ronaldo a făcut tragicul anunț și pe rețelele de socializare. „Cu cea mai profundă tristețe suntem nevoiți să anunțăm moartea băiețelului nostru nou-născut. Este cea mai mare durere pe care oricare părinte o poate simți. Doar nașterea fetiței noastre ne dă puterea să trăim acest moment cu puțină speranță și fericire.

Dorim să le mulțumim medicilor și asistentelor pentru profesionalismul, îngrijirea și sprijinul acordat. Întreaga familie este devastată, ca urmare a acestei pierderi și, cu amabilitate, cerem intimitate în acest moment dificil. Băiețelul nostru, ești îngerul nostru. Te vom iubi întotdeauna.”, a fost mesajul care i-a îndurerat și pe admiratorii fotbalistului.

Citește și: Cât de superbă e Georgina, iubita lui Ronaldo, în costum de baie, cu burtica de gravidă. Imagini de senzație de la plajă

Din dorința de intimitate, Cristiano Ronaldo nu a dezvăluit mai multe detalii din spatele tragediei pe care o trăiește familia lui în prezent. Se pare însă că incidentul nefericit nu a avut legătură cu vreo eroare medicală, având în vedere că fotbalistul a mulțumit doctorilor care s-au ocupat de naștere.

Astfel, din păcate prin această cale, Ronaldo a anunțat și nașterea fetiței sale. Familia lui s-a mai mărit cu încă un membru, însă momentan această minune este umbrită de pierderea suferită.

Cristiano Ronaldo a devenit, astfel, tatăl a 5 copii, acesta avându-i pe gemenii Eva Maria și Mateo, despre care se zvonește că ar fi fost concepuți cu ajutorul unei mame surogat, fetița Alana Martina pe care o are alături de Georgina, și fiul lui cel mare, Cristiano Jr., identitatea mamei sale fiind, de asemenea, necunoscută.

Ronaldo și partenera lui de viață, Georgina, au anunțat în luna octombrie că urmează să devină părinți de gemeni.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net