Viața lui Cristiano Ronaldo și a Georginei, serial pe Netflix

Cristiano Ronaldo și iubita lui, Georgina Rodriguez fac ce fac, că ies mereu în evidență. De data aceasta, ei vor fi protagoniștii unui serial cu șase episoade care va fi difuzat de Netflix începând de la finalul lunii ianuarie.

Cristiano Ronaldo și Georgina sunt împreună de 6 ani (FOTO: Instagram)
Cristiano Ronaldo și Georgina sunt împreună de 6 ani (FOTO: Instagram)

Atacantul lui Manchester United și partenera lui le-au prezentat fanilor trailer-ul noului serial, a cărui difuzare e programată pentru 27 ianuarie 2022. Starul acestui adevărat reality-star va fi chiar Georgina (27 de ani), care a devenit iubita fotbalistului în 2016. De fapt, încă dela titlul searialului ne dăm seama de acest lucru: ”Soy Georgina”, care înseamnă ”Eu sunt Georgina”. După cum au declarat, cei de la Netflix au realizat un film în care a fost surprinsă dintr-un unghi ”emoțional” viața de zi cu zi a modelului și femeii de afaceri care și-a întâlnit alesul pe când acesta făcea furori în Spania, la Real Madrid.

Filmările au început chiar după ce Cristiano Ronaldo (36 de ani) s-a transferat de la Juventus la Manchester United, în vară. ”Fiți alături de Georgina Rodriguez – mamă, influencer, femeie de afaceri și partenera lui Cristiano Ronaldo – în această emoționantă și profundă incursiune în viața ei de zi cu zi”, se arată în descrierea făcută de Netlfix acestui reality-show. Și frumoasa brunet este foarte încântată de ce a ieșit: ”SoyGeorgina prezintă ce se întâmplă în spatele scenei, poveștilor și covorului roșu”, a scris iubita lui Ronaldo pe Instagram.

Întâmplarea face ca tocmai în timpul în care acest serial se filma, Georgina să afle că este însărcinată cu gemeni, în luna octombrie, astfel că valoarea de documentar a filmului crește. De altfel, postarea prin care Cristiano Ronaldo și Georgina își anunțau fanii de faptul că vor avea gemeni a bătut toate recordurile în materie de vizualizări și aprecieri.

Ea se va afla la a doua naștere, după ce în noiembrie 2017 a devenit mama Alanei Martina. Aceasta e singurul copil pe care Ronaldo și Georgina îi au împreună din cei patru pe care îi cresc. Ceilalți trei, Cristiano Jr (11 ani) și gemenii Eva și Mateo (4 ani) au fost născuți de mame surogat.

Conform anunțului celor de la Netflix, serialul va avea 6 episoade, toate urmând să fie disponibile începând de la 27 ianuarie 2022. ”Georgina este pe deplin cinstită și recunoaște în documentar că viața i s-a schimbat radical: de la a nu avea nimic la a avea absolut totul”, a declarat unul dintre oficialii Netflix, Alvaro Diaz.

Cristiano Ronaldo: ”O iubesc. Este mama copiilor mei, este prietena mea”

Întrebat în 2019 ce sentimente îl leagă de Georgina, Cristiano Ronaldo a răspuns: ”M-a ajutat foarte multe. Desigur, o iubesc. Este mama copiilor mei, sunt foarte îndrăgosit de ea. Este minunată. E prietena mea. Conversăm foarte mult, eu mi-am deschis inima ei, iar ea și-a deschis inima către mine”, a spus fotbalistul. Întrebat fiind despre planurile de căsătorie, Ronaldo a declarat: ”Se va întâmpla într-o zi, dar nu știm când. Totuși, sigur vom face și asta. E și visul mamei mele, așa că de ce să nu o facem?”, a mai spus el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net