EXCLUSIV Ce fericit e Giovani Becali cu tot clanul la restaurant!

Ultima actualizare:

    Ioan Becali și-a adunat tot familionul la un restaurant de fiţeFoto: Mihai Ionescu
Ioan Becali și-a adunat tot familionul la un restaurant de fiţeFoto: Mihai Ionescu

Figură controversată în fotbalul românesc, Giovani Becali (67 de ani) şi-a invitat, de curând, întreaga familie la un restaurant cu specific italian din zona de nord a Capitalei. Impresarul a împlinit 67 de ani pe 10 iunie şi a profitat de ocazie pentru a sărbători împreună cu numerosul „clan”.

Impresarul a venit împreună cu soţia sa, Narda Estella, originară din Columbia, pe care a cunoscut-o în urmă cu mai bine de 25 de ani, într-o bancă din Paris. Îndrăgostiţi la prima vedere, cei doi s-au căsătorit mai apoi în Danemarca. 

De la această reuniune de familie n-au lipsit cele trei fete ale lui Giovani Becali: Pamela, Andreea şi Laura. De altfel, de când a redevenit un om liber, în urmă cu mai bine de un an, impresarul a fost văzut tot mai des în compania fiicelor sale. Protector, acesta le-a însoţit fie la plimbare, fie la cumpărături, la câte un mall. 

Soţia lui Giovani, Narda Estella (stânga), a făcut furori cu rochiţa sexy
Soţia lui Giovani, Narda Estella (stânga), a făcut furori cu rochiţa sexy

La ieşirea din restaurant, Giovani Becali a făcut un mic show. El şi-a apostrofat nevasta care îi explica că a parcat maşina ceva mai departe, iar el nu voia să meargă prea mult pe jos. Giovani Becali a depăşit rapid acest moment mai delicat. El şi-a luat rămas bun de la toată lumea, pupându-i şi strângându-i în braţe pe cei apropiaţi. Pe faţa impresarului se observa uşor cât de fericit este în libertate, în mijlocul familiei sale.


    Foto: Mihai Ionescu
Foto: Mihai Ionescu

Becali și invitaţii săi au stat peste 3 ore la restaurant
Becali și invitaţii săi au stat peste 3 ore la restaurant

În ultimii ani, atât afacerile cât şi viaţa privată i-au dat bătăi de cap lui Ioan Becali. Soţia a intentat divorţ încă din 2008, dar acţiunea nu a fost niciodată finalizată, femeia luând decizia să-i ierte infidelităţile.  Scandalurile conjugale s-au reaprins însă atunci când fosta amantă a impresarului, cu care are un băiat, acum în vârstă de 15 ani, l-a dat în judecată pentru pensia alimentară a copilului. Înainte să fie închis, după ce a fost condamnat în ”Dosarul transferurilor în fotbal”, Becali a solicitat reducerea pensiei alimentare pentru fiul său, pe care l-a dat în judecată. Aida Giurumescu nu a cedat şi a susţinut, la vremea respectivă, că va demonstra că fostul impresar are o situaţie financiară care îi permite să achite suma de bani, reprezentând pensia alimentară. Mulţi au speculat chiar faptul că Stela Becali decisese să plece din România, însă iată că „norii negri” par să se fi împrăştiat de deasupra familiei.

La plecare, s-a pupat cu toată lumea
La plecare, s-a pupat cu toată lumea

Eliberat condiţionat din închisoare în mai 2018

În 4 martie 2014, Ioan Becali a fost condamnat la 6 ani şi 4 luni de închisoare în «Dosarul Transferurilor». Acesta a fost eliberat condiţionat în 14 septembrie 2016. 

În urmă cu circa un an, judecătorii Tribunalului Ialomiţa au respins o contestaţie a DNA, hotărând ca Ioan Becali să fie eliberat din închisoare. Acesta fusese condamnat la 7 ani şi 4 luni de închisoare în 20 februarie, din care i s-au scăzut 2 ani şi 6 luni executaţi în precedenta condamnare, pentru că i-a dat mită judecătoarei Geanina Terceanu în scopul obţinerii unei sentinţe favorabile în “Dosarul Transferurilor”.  

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net