VIDEO Ioan Becali, apariție rară și dezvăluiri picante. Poze cu superba lui soție, columbianca Stella Hernandez

Ultima actualizare:

Ioan Becali (69 de ani) bifează o apariție de senzație în podcastul "Fiță cu Adiță", ediția cu celebrul impresar urmând să fie lansată în online pe 22 aprilie. În interviul cu moderatorul Adrian Voicu, Ioan Becali vorbește și despre superba și discreta lui soție, Stella Hernandez. Mai mult, în filmulețul de prezentare vedem și imagini de familie, care tronează pe biroul fostului procurator FIFA.

Ioan Becali, invitat la podcastul "Fiță cu Adiță"
Ioan Becali, invitat la podcastul "Fiță cu Adiță"

Ioan Becali, cel mai cunoscut impresar din fotbalul românesc, acum consilier al firmei Becali Sport, vorbește relaxat din scaunul biroului său, unde tronează portretul lui Marlon Brandon, protagonistul din filmul-capodoperă Nașul (The Godfather, 1972).

Celebra peliculă a inspirat și scenariul vieții lui Ioan Becali, alias Giovanni Becali sau don Giovanni. Fan declarat al filmului cu Don Vito Corleone, Becali vorbește, în podcastul în care este invitat, despre această pasiune a lui: "Mă visam în filmul ăla, în Nașul, în munte scene dintr-alea, când mâncau ei...", povestește impresarul, care are și o concluzie importantă: "Familia este locul în care te refugiezi". Și nu se dezice, căci pe biroul lui tronează rame foto cu imagini de suflet: el, soția lui, columbianca Stella Hernandez, fiicele lor, chiar și fratele lui, Victor Becali.

Stella Hernandez, Ioan Becali și una dintre fiicele lor. Foto: captură Youtube
Stella Hernandez, Ioan Becali și una dintre fiicele lor. Foto: captură Youtube

Giovanni Becali și Stella Hernandez s-au cunoscut la Paris

Ioan Becali are în total patru copii. Pe lângă cele trei fete din căsătoria cu Stella Narda Hernandez, Laura, Andreea și Pamela, el mai are și un băiat, din relația extraconjugală cu Aida Giurumescu. Bernhard s-a născut în decembrie 2002, la Viena.

Ioan Becali are tablouri cu cei dragi pe birou. Foto: captură Youtube
Ioan Becali are tablouri cu cei dragi pe birou. Foto: captură Youtube

Cu superba columbiancă Stella Narda Hernandez are un mariaj de mai bine de trei decenii, însă a fost zdruncinat de mai multe tentative de divorț. În cele din urmă, Stella a trecut mereu peste derapajele soțului și a rămas lângă el, mai ales când acesta a fost încarcerat după pedeapsa primită în Dosarul Transferurilor. În 4 martie 2014, Ioan Becali a fost condamnat la 6 ani şi 4 luni de închisoare în «Dosarul Transferurilor». Acesta a fost eliberat condiţionat în 14 septembrie 2016. 

"Am cunoscut-o pe nevastă-mea la o bancă pe Champs Elysee, ea schimba nişte bani, eu la fel şi i-am spus «Ciao bella». Am prins-o la metrou, am strâns-o mai tare, am invitat-o la o cafea, m-am prezentat Giovanni, că dacă îi spuneam că sunt din România poate nici nu ştia unde e… M-a atras că era creolă. Ne-am căsătorit în Danemarca, ea era columbiancă şi avea reşedinţa la Paris. Rămăsese însărcinată şi trebuia să ne căsătorim”, declara Giovanni Becali, la o emisiune TV.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net