Judecătoarea care a luat mită de la frații Becali, eliberată

image
Judecătoarea Geanina Terceanu, care a luat 220.000 euro șpagă de la frații Becali, a fost eliberată

Geanina Terceanu, judecătoarea care a primit mită într-o pungă de cipsuri de la fraţii Ioan şi Giovani Becali, a scapat de arestul preventiv și a ajuns acasă. Magistraţii Înaltei Curţi au decis, vineri,11 decembrie, ca judecătoarea să fie cercetată în arest la domiciliu.

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis ca judecătoarea Geanina Terceanu să fie plasată în arest la domiciliu, ea fiind acuzată că a cerut 220.000 euro mită pentru a da o soluție de achitare în dosarul transferurilor din fotbal.

Geanina Terceanu se afla în arest preventiv din data de 20 noiembrie. Potrivit DNA, pe 24 februarie 2009, judecătoarei Geanina Terceanu i-a fost repartizat spre soluționare dosarul transferurilor, cauză în care Cristian Borcea, Ioan și Victor Becali fuseseră trimiși în judecată alături de alți ”grei” din fotbal pentru înșelăciune și evaziune fiscală, scrie romaniatv.net.

Pe 3 aprilie 2012, Geanina Terceanu a pronunțat în dosarul respectiv o hotărâre de achitare față de toți inculpații, pe motiv că ”fapta nu există”.

În dosar, o martoră declară sub jurământ că a intermediat mita, în sensul că s-a întâlnit de mai multe ori cu Victor Becali care i-a dat în tranșe 220.000 euro, în pungi de cipsuri ascunse în rafturile unui supermarket. Judecătoarea a primit și  alte tranșe de bani a judecătoarea, pe stadion, în timpul unui meci de fotbal, precum și la domiciliul fraților Becali, spune martora din dosar.

Radu Mirică s-a sinucis
cub silvia chifiriuc png
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
rafael nadal si sotia sa
2 alexandru arsinel jpg jpeg
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
cub casă stela popescu png
cub regina elisabeta doliu (1) png
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
mama gemeni png
image
image
image
image
mormant arsinel sursa captura youtube jpg
sorin cimpeanu campeanu
Radu Mirică s-a sinucis
elevi scoala inquam jpeg
BeFunky collage (13) jpg
cub regina elisabeta doliu (1) png