Giovanni Becali, o viață ca-n filme! Cum îl necăjea tatăl lui Gigi

Ultima actualizare:

Giovanni Becali, 69 de ani, a povestit în cadrul podcastului, ,,Fiță cu Adiță" câteva întâmplări marcante din viața sa. Afaceristul a relatat momentul când a plecat din România la 20 de ani, a vorbit despre dragostea față de familie, dar și despre gestul special pe care Roman Abramovich l-a făcut față de el. 

Giovanni Becali, o viață ca-n filme. Cum îl necăjea tatăl lui Gigi
Giovanni Becali, o viață ca-n filme. Cum îl necăjea tatăl lui Gigi

Giovanni Becali și-a spus povestea de viață la podcastul ,,Fiță cu Adiță", iar unul dintre cele mai decisive momente a fost atunci când a părăsit România la vârsta de 20 de ani, jurând familiei că se va întoarce bogat, cu o mașină de lux, ce nu va încăpea pe poarta casei. Milionarul a dezvăluit că tatăl lui Gigi Becali îl lua mereu peste picior pentru planurile sale mărețe, însă tânărului Giovanni, nu i-a păsat și și-a urmat visul. 

Citește și VIDEO Ioan Becali, apariție rară și dezvăluiri picante. Poze cu superba lui soție, columbianca Stella Hernandez

,,Eram supărat așa, iar tata lui Gigi mai mult mă cicălea, «bișnițaru', la Herculane? Unde voiai să pleci». I-am zis: «Uite care-i situația, eu o să plec și când o să mă întorc, mașina mea nu o să intre pe poarta asta». «Ce-ai zis mă, copilul ăsta se droghează». Eu aveam ambiția să fac ceva. Când am să mă întorc, coșmeliile astea pe care le-ați făcut voi, o să vină un trailăr să dărâme caselele astea. Aveam 20 de ani. Trec 30 de ani și vin în '90 , cu un Mercedes nou nouț, dar unchiul murise. Verii mă așteptau la poartă și am claxonat, am băgat Mercedesul, a trebui să trag de oglinzi ca să intre.", a mărturisit Giovanni

Giovanni Becali este foarte atașat de familie

Giovanni Becali a vorbit cu emoție despre familie, care este cel mai important element din viața sa. Afaceristul își iubește cele trei nepoate, care sunt la Londra și este extrem de mândru de cea mai mică dintre ele, care excelează în privința studiilor și are numai note de 10 la facultate. 

,,Sunt atașat de nepoțică, mă uit în fiecare zi pe pozele din telefon, trebuie să vină acuma de Paște, Sărbătorile le-am făcut acolo cu familia, am stat două, trei săptămâni la Londra. Pe toate trei le am acolo la Londra. Cea mică termină anul ăsta, își ia diploma. Mergem toată familia acolo în iulie. Are numai note de 10.", a relatat Giovanni Becali. 

Citește și Giovanni Becali: ”Ianis Hagi e aproape de Anglia”

Giovanni Becali, ajutat de roman abramovich

Una dintre cele mai controversate întâmplări din viața afaceristului, a fost momentul când l-a întâlnit pe Roman Abramovich. Giovanni a relatat cum anume l-a ajutat patronul clubului Chelsea să-și cumpere prima mașină de lux. 

,,La Abramovich m-am dus după ce a semnat, a fost prezentarea oficială, după aia Abramovich a plecat cu 5, 6 bodyguarzi că se reconstruia stadionul Chelsea și l-am văzut, zic «Hey, Roman», i-am zis că «Sunt Giovanni Becali, eu nu sunt italian sunt român», «Roman, zic uite care-i treaba...», pentru că altfel nu cumpăram Rolls Royce la 280 de mii de dolari. Nu știu cum s-a purtat cu alții, dar cu mine s-a purtat exemplar. 

«Sunt supărat că m-am plimbat pe Piccadily ca am vazut în vitrină Rolls Royce, Bentley și Maybach». Când a văzut că nu-l las în pace, l-a chemat pe contabil să plătească jumate de Rolls, iar restul să pun eu.", a afirmat Roman Abramovich.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
On Cloudboom Strike jpg
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net