Gigi Becali încă nu și-a revenit după pierderea titlului

Patronul FCSB, Gigi Becali, suferă de patru zile pentru pierderea titlului. Acum parcă începe să se mai consoleze, dar tot pare decis să le facă răutăți rivalilor de la CFR Cluj la meciul direct de duminică, din ultima etapă.

gigi becali jpg
Gigi Becali încearcă să găsească fel și fel de explicații pentru pierderea titlului (Sportpictures)

Într-o intervenție televizată la Digi Sport, Gigi Becali a declarat că este dispus ca FCSB să le ofere ”garda de onoare” celor de la CFR Cluj – gest simbolic prin care se recunosc meritele echipei campioane în toată lumea -, dar după meci, nu înaintea lui, și în funcție de rezultat.  ”Dacă îi batem, suntem campioni, dacă ne bat ei, eu zic după aia, jos pălăria, sunt campioni ei. Sau dacă e egal, tot ei sunt campioni, îi recunosc eu de campioni. Dacă facem egal sau ne bat, eu ridic pălăria o dau de pământ şi zic că sunt campioni. Dacă ne bat, facem tunel! Dacă e egal, facem tunel. Nu înainte de meci, că nu e clar cine e campioană, e clară hoţia, deocamdată”, a declarat omul de afaceri, vădit revoltat.

Miron și Vinicius vor părăsi echipa la vară

De asemenea, patronul FCSB a spus că e decis să renunțe la fundașii Andrei Miron și Paolo Vinicius la vară. ”O să plece Vinicius, poate pleacă şi Miron. Îţi dai seama ce fundaşi centrali avem dacă degajează portarul şi iei gol din degajarea portarului. Doi fundaşi centrali îmi trebuie. Eu nu mai cheltuiesc bani, dar trebuie să luăm fundaşi centrali dacă dă ăla cu capul din faţa lui Cristea şi dacă Miron se uită la ăla cum trece pe lângă el. Şi mai trebuie şi un atacant, dar fundaşi centrali sută la sută”, a mai spus Gigi Becali, care acum câteva luni îi lăuda de mama focului pe apărătorii săi.

Partida de duminică, dintre FCSB și CFR Cluj, va avea loc la Buzău, de la ora 20.30. Rezultatul ei contează doar pentru palmares, pentru că indiferent de rezultat ardelenii și-au primit deja titlul și medaliile de campioni. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image png
gabi badalau evenimente jpg
646x404 (1) jpg
peter imre corina dănilă jpg
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
BeFunky collage (46) jpg
printul paul 1 jpeg
paula seling 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
rapid cfr cluj jpg
FotoJet (5) jpg
mihai macovei jpg
emma raducanu
athlete photoshoot david popovici 001 jpeg
raducanu emma GettyImages 1356002019 jpg