Gigi, e groasă! Becali, pândit de faliment cu hotelul de la mare! Prețurile la cazare au “intrat” urgent la apă!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

După recenta înfrângere rușinoasă a FCSB-ului, Gigi Becali a amenințat că bagă echipa în faliment. Se pare, însă, că latifundiarului din Pipera încep să i se cam înece corăbiile și în materie de afaceri. Nici nu a lansat bine hotelul de la mare, că l-a băgat de urgență la reduceri, de frica falimentului. 

gigi becali jpg

E jale pe litoralul românesc! Și nu doar în stațiunea Mamaia bate vântul din cauza prețurilor astronomice, dar nici în alte stațiuni lucrurile nu stau pe roze. Hotelierii au început, deja, să-și scoată hotelurile la vânzare pe capete, ca să evite falimentul. 

Iată și: Fiica mijlocie a lui Gigi Becali, femeie de afacere în toată regula!

După cum Click! semnala, recent, că vedetele din România, de la sportivi, oameni din fotbal și din tenis, au investit la greu milioane de euro în hotelurile de pe litoralul românesc, sperând să dea lovitura în turism și să-și scoată pierderile financiare din pandemie. 

Ups: Cine-i mai tare în cazare la mare? Becali și Halep te ard la buzunare!

Iată, însă, că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg, iar pe fondul crizei acute de turiști de pe litoral, aceștia riscă să-și piardă afacerile înainte de a obține vreun profit de ele. 

Este și cazul lui Gigi Becali, care tocmai ce a lansat la Venus deja celebrul Becali Hotel, inscripționat cu emblema Stelei. La lansare, latifundiarul din Pipera s-a avântat și a pus prețuri pe măsură la cazare, stabilimentul fiind unul de cinci stele. 

Click! a dezvăluit, zilele trecute, că Becali majorase tarifele la cazare, dat fiind faptul că ne aflăm în plin sezon estival, o cameră dublă putând fi achiziționată cu 863 de lei pe noapte. 

Cum prin hotel bate, însă, vântul, iar turiștii au fugit speriați de prețurile imense, Gigi a luat măsuri urgente! A anunțat imediat reduceri de 20 la sută la cazare, pe aceeași perioadă, doar-doar va atrage ceva turiști. 

Iată și: Ce se întâmplă cu hotelul lui Gigi Becali de pe litoral. Cine se ocupă de el

Astfel, în loc de 860 RON acum o cameră dublă costă pe noapte doar 688 RON, iar prețul unui apartament a scăzut vertiginos  de la 1634 RON la 1307 RON. O cameră single poate fi achiziționată și ea la prețul de 644 RON în loc de 804 RON.

A cumpărat hotelul de la Ioan Niculae, cu 6,8 milioane de euro!

Patronul FCSB a cumpărat, în 2022, hotelul Inter din stațiunea Venus, deținut în trecut de Ioan Nicolae. Acum, hotellul poartă numele Becali Hotel Venus, iar sigla amplasamentului de la malul mării este identică cu cea a echipei de fotbal Steaua, dar cu inițialele fetelor lui Gigi Becali. 

Ups: Gigi Becali, în pelerinaj la mânăstirea din Teleorman unde este pictat

Teodora, fiica lui Gigi Becali, și soțul acesteia, Mihai Mincu, sunt cei s-au ocupat de renovarea și de rebrenduirea hotelului. Patronul FCSB-ului a fost nevoit se scoată din buzunare nu mai puțin de 6,8 milioane de euro pentru hotelul deținut de omologul său de la Astra, din 2013, și scos la licitație în 2019. 

Hotelul dispune de 70 de camere duble, dintre care 54 clasificate la 5 stele și 16 clasificate la 4 stele, 10 camere de tip family și 12 apartamente.

Mai vezi și: Ce spune Cătălin Zmărăndescu despre Gigi Becali: «Politica îi face pe oameni hiene»

hoteluri mamaia 0 jpeg

Hotelurile de la Marea Neagră sunt scoase la vânzare! 

Nu mai este pentru nimeni un secret că la această oră turismul românesc de la Marea Neagră e aproape de colaps! Plajele din Mamaia sau Costinești sunt goale, iar patronii din turism au început să-și scoată pe capete la vânzare hotelurile. 

Perspectivele sunt sumbre pentru hotelieri, iar în acest moment unul din zece hoteluri de pe Litoral este de vânzare. Astfel, în staţiunile de la malul mării 88 de hoteluri şi pensiuni sunt de vânzare, iar preţurile pornesc de la sub 100.000 de euro şi ajung la câteva milioane de euro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net