FCSB a rămas fără antrenor: Anton Petrea și-a dat demisia!

Ultima actualizare:

Eșecul cu 2-0 suferit în fața Rapidului, dar în special faptul că echipa nu joacă nimic, l-a făcut pe antrenorul FCSB, Anton Petrea, să demisioneze.

Toni Petrea nu a mai rezista la FCSB (FOTO: Sportpictures)
Toni Petrea nu a mai rezista la FCSB (FOTO: Sportpictures)

"Toni Petrea e la echipă acum, a zis că pleacă. M-a sunat de dimineaţă şi mi-a spus că pleacă. I-am spus să facă ce vrea. Mi-a spus «Nea Gigi, dacă echipa nu joacă, înseamnă că am eu o problemă. Dacă nu înţeleg, înseamnă că am o problemă. Mai bine plec, că poate se califică echipa». I-am zis «Bine, Toni. Cum zici tu» .Avem meci important joi, nu stau să mă gândesc acum la ce face Toni Petrea", a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Becali a mai spus că deocamdată nu ştie cine va fi noul antrenor, subliniind că important este ca echipa de treacă de Saburtalo, în turul doi al Conference League.

Demisia lui Petrea, în vârstă de 47 de ani, vine după eşecul cu Rapid, scor 0-2, din etapa a doua din Superliga.

El era la al doilea mandat ca antrenor al FCSB, după cel din sezonul 2020-2021. Petrea antrena vicecampioana României din luna noiembrie a anului trecut, atunci când l-a înlocuit pe Edward Iordănescu.

Anton Petrea luase decizia de duminică seară

După eșecul de duminică seară, suferit în fața Rapidului, Anton Petrea lăsase de înțeles că vrea să plece de la echipă. "Am luat două goluri din două greşeli. Rapidul s-a văzut că este o echipă experimentată, rezultatul mă nemulţumeşte total. A trebuit să fac patru schimbări la pauză, să avem mai multă mobilitate. Nu putem spune că doar jucători sunt de vină. Sunt nemulţumit de deciziile luate în anumite momente, trebuia să fim mai pragmatici. Sunt momente importante pe care nu le-am tratat cum trebuie. Se întâmplă ceva cu noi, trebuie să ieşim din acest moment. Normal că ne lipseşte un atacant", a declarat Petrea după meci.

Dacă ar fi să ne luăm după speculațiile din presă, principalul favorit la postul lui Petrea este fostul antrenor al echipei, Nicolae Dică. Acesta a condus ultima dată echipa în 2019 și de atunci a fost secundul lui Mirel Rădoi la echipa națională a României. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net